ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/6/19

Δωρεά δύο εκπαιδευτικών απινιδωτών στο ΕΚΑΒ Ηρακλείου από την Ιατρική Φροντίδα ΚρήτηςΠαρασκευή, 21 Ιουνίου 2019
EKABNews

Δωρεά δύο εκπαιδευτικών απινιδωτών στο ΕΚΑΒ από την Ιατρική Φροντίδα Κρήτης
cretalive.gr

Τους εκπαιδευτικούς απινιδωτές παρέλαβαν, το πρωί της Τετάρτης 19/06/2019, οι κύριοι Μανώλης Καλαϊτζάκης -Υπεύθυνος Διαχείρισης Υλικού Ε.Κ.Α.Β. Ηρακλείου και Ανδρέας Πυροβολάκης – Αναπληρωτής Προϊστάμενος Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Κρήτης

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η δωρεά δύο Εκπαιδευτικών Απινιδωτών στο Ε.Κ.Α.Β. - ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, από την ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΡΗΤΗΣ ΙΑ.Ε., το Ιατρικό & Διαγνωστικό κέντρο Πρωτοβάθμιας περίθαλψης που εδρεύει στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Στην ευχαριστήρια επιστολή του προς την Ιατρική Φροντίδα Κρήτης, ο Διευθυντής του Ε.Κ.Α.Β. Ηρακλείου κύριος Ανέστης Κιούλπαλης, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω για την κοινωνική ευαισθησία σας και για την έμπρακτη υποστήριξή σας στην Υπηρεσία μας. Η κίνησή σας να στηρίξετε το Ε.Κ.Α.Β. Ηρακλείου με τη δωρεά των δύο (2) απινιδωτών, αποτελεί πολύτιμη συμβολή στο να παρέχουμε καλύτερη εκπαίδευση πρώτων βοηθειών στους πολίτες.»

Τους εκπαιδευτικούς απινιδωτές παρέλαβαν, το πρωί της Τετάρτης 19/06/2019, οι κύριοι Μανώλης Καλαϊτζάκης -Υπεύθυνος Διαχείρισης Υλικού Ε.Κ.Α.Β. Ηρακλείου και Ανδρέας Πυροβολάκης – Αναπληρωτής Προϊστάμενος Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Κρήτης, από την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ιατρικής Φροντίδας Κρήτης, κυρία Αποστολάκη Ανδριανή

Πηγή: cretalive.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews