ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/6/19

Εκπαίδευση πρώτων βοηθειών σε επαγγελματίες υπηρεσιών εστίασης και τουρισμού από το ΕΚΑΒ ΕύβοιαςΤετάρτη, 12 Ιουνίου 2019
EKABNews

Facebook Nikos Coccos, Tasos Anagnostou και Σταμάτης Βαρδαρός
12/6/2019

Ξεκίνησε σήμερα 12.06.2019 από την Κάρυστο της Εύβοιας η εκπαίδευση επαγγελματιών υπηρεσιών εστίασης και τουρισμού σε θέματα πρώτων βοηθειών. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στην Εύβοια υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Υγείας, με συνδιοργανωτές το Επιμελητήριο Εύβοιας και το ΕΚΑΒ, το οποίο θα έχει την ευθύνη της εκπαίδευσης.
Η κατάρτιση που απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες της εστίασης και σε επαγγελματίες υπηρεσιών τουρισμού (όπως τα τουριστικά καταλύματα), θα πραγματοποιηθεί σε όλη την περιφέρεια του νομού μας και συγκεκριμένα στην Κάρυστο, στην Κύμη, στο Αλιβέρι, στην Αιδηψό και στη Χαλκίδα. Αφορμή για την ανάπτυξη της πρωτοβουλίας αποτελούν τα περιστατικά πνιγμών που έλαβαν χώρα σε εστιατόρια και παρεμφερείς χώρους, για το λόγο αυτό η σημαντικότητα της είναι εξαιρετικά μεγάλη αφού μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για να σωθούν ζωές.
Το πρόγραμμα αυτό συνεχιστεί με την συμμετοχή του Ε.Κ.Α.Β και της ΓΕΣΕΒΕ σε όλη την Ελλάδα.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews