ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/6/19

Δικό του χώρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας αποκτά το ΕΚΑΒ-Συνάντηση σωματείου με την Διοίκηση
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
EKABNews

Συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γούλα Ιωάννη και τον αντιπρόεδρο Μακρυγιάννη Ιωάννη πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κο Λιόλιο Δημήτρη, τον Δ/ντη ΜΕΘΘ-ΜΑΦ Γ.Ν.Λάρισας  κο  Κομνού  Απόστολου και της Διευθύνουσας κα Παλιογιάννη Καίτης για την παραχώρηση τομέα προς το ΕΚΑΒ στο χώρο του νοσοκομείου.

Η διοίκηση του Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας αλλά και οι εργαζόμενοι ευχαριστούν για αυτή την ενέργεια τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κύριο Λιόλιο Δημήτρη και όσους εργάστηκαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. κάτι που είχε συνεχώς, από το 1994!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν επρόκειτο για καινούργιο χώρο,θα πήγαινε λογικά η διευθύντρια.
    Αφού πρόκειται για τον παλιό χώρο που ήδη κατείχε το Εκαβ, καλά έκανε και πήγε το σωματείο μια βόλτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews