ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/6/19

Ευχαριστήριο σε ΕΚΑΒ και Σκυλίτσειο Χίου για την περιπέτεια του συζύγου τηςΤρίτη, 4 Ιουνίου 2019
EKABNews

Ευχαριστήριο για την περιπέτεια του συζύγου της
chiosin.gr

Η υποψήφια με τον Κώστα Μουτζούρη Κατερίνα Τριπολίτη Συρρή για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της αναφέρει και ευχαριστεί:

Ευχαριστώ τους διασώστες του ΕΚΑΒ για τον άψογο τρόπο του και τον επαγγελματισμό τους καθώς και για την αμεσότητα της μεταφοράς του συζύγου μου μετά το ατύχημα που είχε στις 29/5 στο Σκυλίτσειου νοσοκομείο

Ευχαριστώ πολύ και το προσωπικό του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου για την άψογη, ανθρώπινη και επαγγελματική συμπεριφορά του.. Παρολο τις ελλείψεις του .. αυτό έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να απαλύνει τον πόνο του.

Τέλος ευχαριστώ και τους γιατρούς Γιώργος Νομικος Βασιλειαδης και Τουνισιδης για τον επαγγελματισμος του και την ανθρωπινή υποστήριξη τους.


Πηγή: chiosin.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews