ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/6/19

Νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στη διάθεση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου ΑμαρουσίουΣάββατο, 22 Ιουνίου 2019
EKABNews

Νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στη διάθεση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου
marousi24.gr

Υπερπηδώντας τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, ο Δήμος Αμαρουσίου θέτει στην υπηρεσία των συμπολιτών μας ένα νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο, δωρεά της Ομοσπονδίας Σαμαρειτών της Γερμανίας προς τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ο οποίος με τη σειρά του, μεταβίβασε το όχημα στον Δήμο Αμαρουσίου.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της διαδικασίας μεταβίβασης και αδειοδότησης του ασθενοφόρου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρέλαβε τυπικά το νέο ασθενοφόρο, και δήλωσε: ««Η προάσπιση της υγείας των συμπολιτών μας είναι για εμάς υπέρτατη αξία. Έπειτα από μία δαιδαλώδη γραφειοκρατική διαδικασία και παρά τα εμπόδια που χρειάστηκε να υπερπηδήσουμε, εμείς δεν το βάλαμε κάτω αλλά φτάσαμε μέχρι τέλους τη διαδικασία ώστε σήμερα να μπορούμε να θέσουμε στην υπηρεσία των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη ένα υπερσύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο».

Δημοσιεύτηκε 21/6/2019

Πηγή: marousi24.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews