ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/6/19

Ένα ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
EKABNews

Ένα ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
thestival.gr


Η Θεσσαλονίκη έχει σχεδόν «αδειάσει» καθώς οι περισσότεροι αναζητούν ανάσες δροσιάς στις παραλίες της Χαλκιδικής.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα λειτουργήσει μία μόνο βάρδια και συγκεκριμένα 07:00-15:00 για το Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα.

Τις υπόλοιπες ώρες θα κλειδώνει, όπως επίσης θα κλειδώσει άλλες 40 φορές μέσα στον μήνα.

"Όσον αφορά το Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα καλυφθούν με ασθενοφόρο μόνο τρείς από τις εννέα βάρδιες που χρειάζονται, δηλαδή μόνο τα πρωινά. Οι υπόλοιπες ώρες και τις τρεις ημέρες θα είναι κενές.

Γενικά οι κενές βάρδιες για κάθε μήνα αγγίζουν τις τριάντα με σαράντα. Αυτό συνεπάγεται ότι δεν υπάρχει κάλυψη μιας μεγάλης περιοχής από ασθενοφόρο. Αν γίνει κάτι θα έρθει ασθενοφόρο από τα Μουδανιά, εφόσον δεν είναι σε περιστατικό.

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι από τους επτά διασώστες του ΕΚΑΒ να έρθουν ακόμη τέσσερα μόνιμα άτομα για να βγαίνουν όλες οι βάρδιες" δήλωσε στο thestival.gr ο κ. Θεμελής Ιερισιώτης, εθελοντής διασώστης, μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών Μονάδων Υγείας Κασσάνδρας.

Δημοσιεύτηκε 15/6/2019

Πηγή: thestival.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews