ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/6/19

Με ένα και μοναδικό ασθενοφόρο σε κάθε βάρδια μένει η Χίος
Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019
EKABNews

Με ένα και μοναδικό ασθενοφόρο σε κάθε βάρδια μένει το «Σκυλίτσειο»
politischios.gr

Έκκληση στις τοπικές αρχές του νησιού κάνουν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ για άμεση λύση

Δύσκολο, προβλέπεται το καλοκαίρι, για τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ Χίου αλλά και για όλους τους Χιώτες, καθώς όπως ενημερώνουν η κάθε βάρδια τους θα καλύπτεται από ένα και μοναδικό ασθενοφόρο από τον Ιούνιο και μετά. Με την ακόλουθη ανακοίνωση ζητούν από τις τοπικές αρχές να βοηθήσουν προκειμένου να βρεθεί άμεσα λύση για το καλό όλων, μιας και αποτελεί ένα ζήτημα που αφορά την υγεία των κατοίκων του νησιού αλλά και των επισκεπτών του.

Η ανακοίνωση

Μετά λύπης μας πληροφορούμε τους πολίτες του νησιού μας ότι παρ’ όλες τις προσπάθειες μας για να αποφευχθεί αυτό για το οποίο με κάθε τρόπο προειδοποιούσαμε, το νησί της Χίο θα καλύπτεται από τον Ιούνιο με ένα και μοναδικό ασθενοφόρο σε κάθε βάρδια.

Είναι αυτονόητο ότι η συγκεκριμένη κατάσταση είναι επικίνδυνη για την υγεία όλων μας. Καλούμε τους τοπικούς άρχοντες του νησιού να σκύψουν και να συνδράμουν σε αυτό το πρόβλημα.

Δημοσιεύτηκε 3/6/2019

Πηγή: politischios.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Να σκεφτείτε τα διοικητικά τμήματα δε διαμαρτύρονται,και υπογράφονται μετατάξεις στο πιτς φιτίλι....... Μήπως θα ήταν καλύτερα και εσείς να μην διαμαρτύρεστε και έχετε την τύχη να σας φέρουν Διασώστες;;;;;; Αλλά υπομονή θα περάσει το καλοκαίρι και θα σας στείλουν τις προσλήψεις Δισωστών του ΚΕΛΠΝΟ κατόπιν εορτής..... Αλλά και αυτοί θα τοποθετηθούν,στα βαν μεταφοράς μεταναστών για εξετάσεις και επανεκτιμησεις στα Τακτικά Ιατρεία...για τα επείγοντα πέρα βρέχει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews