ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/6/19

Αίτηση για αμοιβαία μετάθεση
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019
EKABNews

Αίτηση για αμοιβαία μετάθεση
28/06/2019
Σας ενημερώνουμε εκ νέου ότι η διαδικασία των αμοιβαίων μεταθέσεων πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 149 του Ν. 4600/2019 όπου αιτήσεις υποβάλλονται εντός πρώτου πενθημέρου κάθε τριμήνου (1/1 έως 5/1, 1/4 έως 5/4, 1/7 έως 5/7 και 1/10 έως 5/10 κάθε έτους).

Ενόψει της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων του 3ου τριμήνου (από 1/7/2019 έως και 5/7/2019) το νέο έντυπο αίτησης αμοιβαίας μετάθεσης είναι:


Πηγή: ekab.gr


Νόμος 4600/2019 (ΦΕΚ 43/Α΄/9-3-2019) Νέο Νομικό πλαίσιο μεταθέσεων – μετακινήσεων – συνυπηρετήσεων.

Άρθρο 149
Αμοιβαίες μεταθέσεις υπαλλήλων του κλάδου Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του Ε.Κ.Α.Β.
1. Οι αμοιβαίες μεταθέσεις μεταξύ των υπαλλήλων του κλάδου Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του Ε.Κ.Α.Β. διενεργούνται ύστερα από αίτησή τους, η οποία υποβάλλεται υποχρεωτικά εντός του πρώτου πενθημέρου κάθε τριμήνου, ως ακολούθως: η Διεύθυνση Διοικητικών - Οικονομικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Υπηρεσίας συλλέγει τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων και συντάσσει πίνακα με τις αιτήσεις για αμοιβαία μετάθεση, ανά υπηρεσία προέλευσης και υπηρεσία υποδοχής. Ο πίνακας αναρτάται αμελλητί στην ιστοσελίδα του Ε.Κ.Α.Β. με αναφορά στους αριθμούς πρωτοκόλλου των αιτήσεων των υπαλλήλων.
2. Σε περίπτωση που από τον αναρτημένο πίνακα προκύπτει αμοιβαιότητα της υπηρεσίας προέλευσης και υπηρεσίας υποδοχής για τον ίδιο αριθμό αιτήσεων, ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. αποδέχεται τις αιτήσεις και εκδίδει αμοιβαία μετάθεση. Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες αιτήσεις για την ίδια θέση, οι αιτήσεις διαβιβάζονται στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, το οποίο διατυπώνει τη σύμφωνη γνώμη του για τη διενέργεια της αμοιβαίας μετάθεσης λαμβάνοντας υπόψη τα κριτήρια του προηγούμενου άρθρου. Στη συνέχεια, εκδίδεται απόφαση του Προέδρου του Ε.Κ.Α. Β. περί της αμοιβαίας μετάθεσης.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews