ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/6/19

Ο πρόεδρος του Σωματείου ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης για τα προβλήματα με τα ασθενοφόρα και την ΧαλκιδικήΤρίτη, 18 Ιουνίου 2019
EKABNews

Π. Δεβέλογλου, πρ. εργαζομένων ΕΚΑΒ: Ακατάλληλα τα πεπαλαιωμένα οχήματά μας
alpha965.gr


«Τα αυτοκίνητά μας είναι πεπαλαιωμένα, είναι πάνω από 20 χρονών, είναι ακατάλληλα για λειτουργία, οι ασθενείς που κουβαλάμε το καταλαβαίνουν. Έχουμε προβλήματα και με τα κλιματιστικά, ιδιαίτερα για το καλοκαίρι» διεμήνυσε στον Alpha 96,5 Θεσσαλονίκης ο Πρόδρομος Δεβέλογλου, πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης. «Υπάρχει η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται πλήρης αντικατάσταση όλων των αυτοκινήτων μέσα σε 1 χρόνο για να έχει και ο πολίτης σωστή αντιμετώπιση», εξήγησε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στο νομό Χαλκιδικής, ο κ Δεβέλογλου τόνισε πως «η Χαλκιδική έχει κάποια αυτοκίνητα που εδρεύουν σε κέντρα υγείας στον Πολύγυρο. Επειδή έγιναν κάποιες προσπάθειες να προσλάβουμε προσωπικό αλλά δεν ευδοκίμησαν, αναγκαζόμαστε όπως κάθε χρόνο να φεύγουν αυτοκίνητα από τη Θεσσαλονίκη και να πηγαίνουν να καλύψουν ανάγκες του νομού Χαλκιδικής. Χρόνια ζητάμε εποχικό προσωπικό τουλάχιστον για 4 μήνες για να καλυφθούν οι ανάγκες, αλλά δεν εισακουγόμαστε».

Μάλιστα, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης έκανε ειδική μνεία στον ελλιπή αριθμό ασθενοφόρων που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη Χαλκιδική. « Η Χαλκιδική αυτή τη στιγμή έχει 5 ασθενοφόρα και με κάποιες ενέργειες που έχουν γίνει από τη διοίκηση του ΕΚΑΒ, με κάποια άτομα που θα μετακινηθούν, μπορεί να φτάσουμε στην καλύτερη περίπτωση τα 6, συν 1 που θα κατεβαίνει από τη Θεσσαλονίκη. Αυτό το 1 αυτοκίνητο φυσικά μειώνει τη δύναμη των ασθενοφόρων της Θεσσαλονίκης. Η Χαλκιδική χρειάζεται τουλάχιστον 10 ασθενοφόρα», διευκρίνισε ο Πρόδρομος Δεβέλογλου στον Alpha 96,5.

Τέλος, ο κ Δεβέλογλου αναφέρθηκε και στους εργαζομένους του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, οι οποίοι «έχουν φτάσει στα όρια τους, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, αρχίζουν και βγαίνουν και προβλήματα υγείας και αντιμετωπίζουμε πρόβλημα προσωπικού. Το τελευταίο διάστημα είχαμε κρούσματα 15-20 άτομα, τα οποία είχαν ρήξη τένοντα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ


Πηγή: alpha965.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews