ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/6/19

Πάτρα: Νέος σταθμός ΕΚΑΒ έχει ξεκινήσει να λειτουργεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019

EKABNews

Πάτρα: Νέος σταθμός ΕΚΑΒ έχει ξεκινήσει να λειτουργεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο
patrasevents.gr

Στόχος η πρόληψη και η ασφάλεια της υγείας των αθλητών - ασκούμενων

Έναν ολοκληρωμένο σταθμό ΕΚΑΒ διαθέτει εδώ και λίγες ημέρες το Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας. Ήδη, όπως έχει γίνει γνωστό, έγιναν τα εγκαίνια της λειτουργίας του.

Ο σταθμός του ΕΚΑΒ θα είναι σε ετοιμότητα, έτσι ώστε να παρέμβει, σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό στους αθλητές των σωματείων, αλλά και στους πολίτες που έχουν κάρτα και γυμνάζονται στους χώρους του Σταδίου.

Η λειτουργία του κρίθηκε απαραίτητη από τη στιγμή που στις εγκαταστάσεις του Σταδίου πάνε για γυμναστική και για τρέξιμο δεκάδες πολίτες όλων των ηλικιών. Αθλητές και πολίτες που κάθε απόγευμα γεμίζουν τους χώρους και ασκούνται δωρεάν.

Ο χώρος γύρω από το Παμπελοποννησιακό έχει πάρει ζωή και το Στάδιο από τη στιγμή που άνοιξε τις πύλες του προσφέρει τη δυνατότητα στους πολίτες στο να αθληθούν, με ολοένα και περισσότερους να ανταποκρίνονται στην πρόσκληση. Είναι ένας χώρος που αποτελεί κυψέλη για τον ερασιτεχνικό και τον μαζικό αθλητισμό και κατά συνέπεια χρειάζεται η απαραίτητη πρόληψη για την ασφάλεια όλων.

Έτσι η διοικούσα επιτροπή του Σταδίου ήρθε σε επαφή με την διοίκηση του ΕΚΑΒ, προκειμένου να λειτουργήσει εκεί ένας αυτόνομος σταθμός. Ο νέος σταθμός του ΕΚΑΒ στο Παμπελοποννησιακό έχει όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες, αλλά και έμψυχο δυναμικό που θα είναι στις επάλξεις, ειδικότερα τις απογευματινές ώρες.

Πηγή: patrasevents.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews