ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/6/19

Σε ετοιμότητα το ΕΚΑΒ Λάρισας για την καλοκαιρινή περίοδοΤρίτη, 25 Ιουνίου 2019
EKABNewsΔελτίο τύπου

Εν όψη της καλοκαιρινής περιόδου, η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κα Αυγέρη Βασιλική πραγματοποίησε συνάντηση με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αγιάς Κο Χάμο Βασίλειο και την υπεύθυνη κατάρτισης του προγράμματος των Πληρωμάτων- Διασωστών Κα Καραγιάννη Φανή, προκειμένου να σχεδιαστούν και να προγραμματιστούν οι βάρδιες των πληρωμάτων που θα καλύψουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ Λάρισας κατά την καλοκαιρινή περίοδο στην άδεια τους, έτσι ώστε να καλυφθούν τα παράλια του Νομού Λάρισας και Αγιάς καθώς επίσης και στον Νομό Μαγνησίας και στις Βόρειες Σποράδες, λόγο του αυξημένου όγκου των τουριστών.
Για το μήνα Ιούλιο 2019 οι βάρδιες του προγράμματος καλύφθηκαν και το ίδιο θα προσπαθήσουμε και για το μήνα Αύγουστο 2019, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας, η οποία από την ανάληψη των καθηκόντων της μεριμνά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, να μην υπάρχουν ακάλυπτες βάρδιες στις  και να αντιμετωπίζονται τα περιστατικά άμεσα και αποτελεσματικά, αυξάνοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews