ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/6/19

Το ΙΣΝ για την Προμήθεια Εξοπλισμού σε ΕΚΑΒ και Εγκατάσταση Ιατρικού Εξοπλισμού σε Δημόσια Νοσοκομεία
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019
EKABNews

Κύρωση με Νόμο Συμβάσεων Δωρεάς για την Προμήθεια Εξοπλισμού ΕΚΑΒ και Εγκατάσταση Ιατρικού Εξοπλισμού σε Δημόσια Νοσοκομεία
snf.org

Την Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019, κυρώθηκαν με νόμο από το Ελληνικό Κοινοβούλιο δύο επιμέρους συμβάσεις δωρεάς της «Πρωτοβουλίας για την Υγεία» μεταξύ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συμβάσεις αφορούν αφενός την προμήθεια και συντήρηση εξοπλισμού για τις αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ και αφετέρου την προμήθεια και εγκατάσταση ειδικού ιατρικού εξοπλισμού (PET/CT) σε δημόσια νοσοκομεία ανά την Ελλάδα.

Οι συμβάσεις ορίζουν το συμβατικό πλαίσιο, τους γενικούς όρους και τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τις οποίες το ΙΣΝ θα προβεί στην υλοποίηση των εν λόγω δωρεών.

Υπενθυμίζεται ότι η Πρωτοβουλία για την Υγεία του ΙΣΝ, με συνολικό προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα €300 εκατομμύρια, αφορά την ανέγερση του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής – ΙΣΝ και του Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης – ΙΣΝ, την προμήθεια εξειδικευμένου εξοπλισμού και την υποστήριξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων, με στόχο την ενίσχυση της ιατρονοσηλευτικής φροντίδας και κατ’ επέκταση της υγείας των κατοίκων της χώρας μας.

Για την έγκαιρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση όλων των πολιτών ως προς την πρόοδο εργασιών των δωρεών, το ΙΣΝ έχει εξ αρχής δεσμευθεί να παρέχει τακτικές τριμηνιαίες ενημερώσεις, οι οποίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος. Η 5η ενημέρωση αναμένεται να δημοσιευτεί στα τέλη Ιουλίου.

Δημοσιεύτηκε 7/6/2019

Πηγή: snf.org

Δείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews