ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/6/19

Επιχείρηση απεγκλωβισμού ηλικιωμένου ασθενή με γερανοφόρο όχημα από διασώστη του ΕΚΑΒΚυριακή, 30 Ιουνίου 2019
EKABNews

Επιχείρηση απεγκλωβισμού ηλικιωμένου ασθενή με γερανοφόρο όχημα από διασώστη του ΕΚΑΒ

Η κλήση στο ΕΚΑΒ ανέφερε «άγνωστος με παθολογικά αίτια μέσα σε διαμέρισμα στον 5ο όροφο» στο Νέο Ηράκλειο. Το ασθενοφόρο Α42 (απογευματινή βάρδια 29/6/2019) αφίχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στο σημείο ήταν οχήματα της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής αλλά και ένας ιδιωτικός γερανός. Νωρίτερα είχε επιχειρηθεί η πρόσβαση στην οικία αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ο ασθενής, ο οποίος έμενε μόνος του, δεν είχε την δυνατότητα να την ανοίξει. Οι γείτονες παρατήρησαν ότι η πόρτα του μπαλκονιού ήταν ανοιχτή και ξεκίνησε επιχείρηση πρόσβασης στον ασθενή με το γερανοφόρο όχημα. 
Το ιδιωτικό γερανοφόρο όχημα δεν ήταν εξουσιοδοτημένο για συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλής και προθυμοποιήθηκε ο διασώστης του ΕΚΑΒ Κ.Τ.. να μεταφερθεί με αυτό και να εισέλθει από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου στην οικία του ασθενή. Μετά από επιχείρηση διάρκειας περίπου 10 λεπτών ο διασώστης του ΕΚΑΒ μπήκε στο διαμέρισμα, άνοιξε την κλειδωμένη πόρτα και ο ασθενής μεταφέρθηκε με παθολογικά ευρήματα στο Νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews