ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/6/19

Τροχαίο με ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενή στο κόμβο του Σχηματαρίου, Βίντεο


Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019
EKABNews

Τροχαίο με ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενή στο κόμβο του Σχηματαρίου (ΒΙΝΤΕΟ)
makeleio.gr

Τροχαίο με ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενή σε νοσοκομείο της Αθήνας σημειώθηκε στις 11 και κάτι το πρωί στον κόμβο του Σχηματαρίου στο ρεύμα προς Αθήνα.

1

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, το ασθενοφόρο συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 78χρονος, το οποίο είχε εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα και οδηγούσε ανάποδα. Ο οδηγός του ασθενοφόρου για να αποτρέψει τα χειρότερα και να μην πέσει στη συνέχεια το ιχ αυτοκίνητο πάνω σε μία νταλίκα που ακολουθούσε, κατάφερε μέσα από διάφορους ελιγμούς να σταματήσει κάθε άλλη σύγκρουση.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά η συνοδός του ασθενούς. Άλλο όχημα του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο για να παραλάβει την τραυματία, την οποία και διεκόμισε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε με άλλο ασθενοφόρο στον προορισμό του.Πηγή: makeleio.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews