ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/7/19

Το ΑΣΕΠ επιβεβαιώνει την ΠΟΕΔΗΝ για τα ρουσφέτια του ΚΕΕΛΠΝΟ στην επιλογή των 1576 υπαλλήλων με σύμβαση ορισμένου χρόνου στα πλαίσια του προγράμματος PHILOS
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019
EKABNews


Το ΑΣΕΠ επιβεβαιώνει την ΠΟΕΔΗΝ για τα ρουσφέτια του ΚΕΕΛΠΝΟ στην επιλογή των 1576 υπαλλήλων με σύμβαση ορισμένου χρόνου στα πλαίσια του προγράμματος PHILOS.
Είναι αυτές οι προσλήψεις που ήθελε να κάνει προεκλογικά ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ με ειδική άδεια κατ’ εξαίρεση χωρίς να ληφθεί υπ’ όψιν η δικαίωση από το ΑΣΕΠ υποψηφίων που απορρίφθηκαν επειδή δεν είχαν «μέσον».
Σας κοινοποιούμε την απόφαση.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ προκήρυξε 1576 θέσεις εργασίας με δύο χρόνια σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου στα πλαίσια της υλοποίησης της δράσης με τίτλο «ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση –PHILOS για την κάλυψη υγειονομικών μονάδων –ΕΚΑΒ και άλλων υπηρεσιών». Οι εν λόγω γιατροί, νοσηλευτές, πληρώματα ασθενοφόρων θα κάλυπταν κυρίως τα νησιά ενόψει καλοκαιριού. Επέλεξαν τους δικούς τους. Έγιναν δεκάδες ενστάσεις στο ΑΣΕΠ από απορριφθέντες υποψήφιους. Με τα μαγειρέματα έμειναν ακάλυπτα τα νησιά το καλοκαίρι!!!
Ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ ζήτησε να γίνουν κατ’ εξαίρεση οι προσλήψεις προεκλογικά με βάση τον ρουσφετολογικό πίνακα που είχε εκδώσει, χωρίς να ληφθούν υπ’ όψιν οι ενστάσεις.
Δεν κατάφερε τελικά ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ να πάρει ειδική άδεια να κάνει τις προσλήψεις. Έτσι 12/7/2019 λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, κοινοποιεί το ΚΕΕΛΠΝΟ σε απορριφθέντες υποψηφίους οι οποίοι είχαν καταθέσει ένσταση στο ΑΣΕΠ ότι δικαιώθηκαν και προσλαμβάνονται.
Στον κατάλογο των προσληφθέντων συνεχίζουν να είναι πολλοί με ρουσφετολογικά κριτήρια καθώς πολλοί αδικημένοι υποψήφιοι θεώρησαν μάταιο να προσφύγουν στον ΑΣΕΠ να κάνουν ένσταση λόγω των διαδικασιών, αλλά και του παραβόλου.
Με αυτά τα παιχνιδάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ μένουν ακάλυπτα τα νησιά!!!
Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να παρέμβει άμεσα στο ΚΕΕΛΠΝΟ για αποκατάσταση των αδικών, που τυχόν έχουν γίνει, στην κατάταξη των επιτυχόντων.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣΠηγή: poedhn.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

3 σχόλια :

  1. Καλημέρα σας , ειμαι ήδη δύο μήνες στο πρόγραμμα κι έχω ξοδέψει πολλά χρήματα για να μεταβώ και να νοικιάσω αν αυτό δεν είναι αρκετό για να καταλάβετε την ανακατοσουρα θα σας το πω αλλιώς.. οι περισσότεροι επιτυχόντες δεν δεχονταν τις θέσεις τούς... Έτσι εγώ προσωπικά κ γνωστοί μου απο Θέσεις επιλαχόντων δεχτηκαμε .. τι ρουσφέτια και μέσα .. θα πάρετε τους ολοιγους που ρισκάραμε τα πάντα για να ξεκινήσουμε δουλειά κ αντί να φέρετε κι άλλους θα μας σηκώσετε από πάνω ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας , ειμαι ήδη δύο μήνες στο πρόγραμμα κι έχω ξοδέψει πολλά χρήματα για να μεταβώ και να νοικιάσω αν αυτό δεν είναι αρκετό για να καταλάβετε την ανακατοσουρα θα σας το πω αλλιώς.. οι περισσότεροι επιτυχόντες δεν δεχονταν τις θέσεις τούς... Έτσι εγώ προσωπικά κ γνωστοί μου απο Θέσεις επιλαχόντων δεχτηκαμε .. τι ρουσφέτια και μέσα .. θα πάρετε τους ολοιγους που ρισκάραμε τα πάντα για να ξεκινήσουμε δουλειά κ αντί να φέρετε κι άλλους θα μας σηκώσετε από πάνω ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν βλέπουμε κάτι προερχόμενο από το ΑΣΕΠ παρά μία ηλιθιότητα γραμμένη! Ναι έγιναν δεκτές ενστάσεις από το ΑΣΕΠ όπως σε όλους τους διαγωνισμούς. Έγραψαν και εσείς αναπαράγετε ένα άρθρο χωρίς τη δυνατότητα να το υποστηρίξετε στοιχειωδώς. Τέτοια ανικανότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews