ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/7/19

ΠΟΕΔΗΝ: Συγκέντρωση Συνδικαλιστικών Στελεχών στην ΓΑΔΑ (Λ. Αλεξάνδρας 173) την Τετάρτη 31 Ιουλίου και ώρα 10πμ
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019
EKABNews


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ (Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 173) ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31/7/2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 10ΠΜ

Την Τετάρτη 31/7/2019 και ώρα 10π.μ καλούμε τα Συνδικαλιστικά Στελέχη και εκπροσώπους των Φορέων στο Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στην οποία κλήθηκε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ως επικίνδυνος για το Δημοκρατικό Πολίτευμα της χώρας και με την κατηγορία «περί όπλων» επειδή τολμήσαμε στην υποτίθεται αριστερή Κυβέρνηση Σύριζα, να κάνουμε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Οικονομικών με την ΑΔΕΔΥ την 16η Ιουλίου 2018.

Δεχθήκαμε αναίτια επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις αφού όπως μας είπαν είχαν τέτοιες εντολές από την κυβέρνηση.

Έγινε χρήση χημικών εξ’ επαφής στη στοά και μάλιστα παρουσία πολλών γυναικών με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί τραυματίες διαδηλωτές που διακομίσθηκαν σε Νοσοκομεία.

Μας κατηγορούν ότι προκαλέσαμε επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε αστυνομικούς, όταν ουδείς αστυνομικός έφερε ούτε μία αμυχή. Μάλιστα κάποιοι αστυνομικοί επισκέφθηκαν Νοσοκομεία και όπως φαίνεται από τη δικογραφία οι ιατρικές βεβαιώσεις που έλαβαν αναφέρουν αίσθημα κακουχίας και ήπιας αναπνευστικής δυσχέρειας, συμπτώματα που προκλήθηκαν από τα χημικά που οι ίδιοι έριξαν εξ’ επαφής!!!

Δεν τρομοκρατούμαστε με τέτοιες ενέργειες που θυμίζουν «χούντα».

Καλούμε τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης να κλείσουν τις υποθέσεις οι οποίες στόχευαν στην ποινικοποίηση των αγώνων της ΠΟΕΔΗΝ για την ανάδειξη της κατάρρευσης της Δημόσιας Υγείας και την επίλυση σοβαρών εργασιακών αιτημάτων.

Και άλλες φορές έχουν κληθεί συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΟΕΔΗΝ επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ως επικίνδυνοι για το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                        ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


Πηγή: poedhn.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews