ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/7/19

Ονομαστική κατάσταση διασωστών του ΕΚΑΒ-2 που επιχείρησαν κατά την διάρκεια των ακραίων καιρικών φαινομένων στην χαλκιδική-Δελτίο τύπου ΕΚΑΒΣάββατο, 13 Ιουλίου 2019
EKABNews

Το ΕΚΑΒ για την αντιμετώπιση των πληγέντων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Χαλκιδική στις 10-07-2019 επιχείρησε με το σύνολο της δύναμης των ασθενοφόρων στην Χαλκιδική η οποία ενισχύθηκε με επιπλέον ασθενοφόρα και μία κινητή μονάδα με ιατρό από την Θεσσαλονίκη. Η κινητοποίηση του προσωπικού ήταν εθελοντική.

Κατάσταση Συναδέλφων που κατέβηκαν έξτρα για την αντιμετώπιση αυμβάντος στην Χαλκιδική
Διασώστες: Περδικόπουλος Ιωάννης, Πατουκά Δήμητρα, Κοκορόσκος Ιωάννης, Πατσιάς Δημήτριος, Βέλιος Δημήτριος, Γεωργατάς Γεώργιος, Δημητριάδης Χρήστος, Αντωνιάδης Σπύρος, Μυρωσίδης Δημήτριος, Δεβελόγλου Πρόδρομος, Παρθενιώτης Χρήστος, Ακαλίδης Ιωάννης, Τσιαουσίδου Χριστίνα, Βάγγος Γεώργιος, Δουδός Δημήτριος.
Συντονιστής: Κουρουκίδης Νικόλαος
Συντονιστής Βάρδιας: Χολίδης Κωνσταντίνος
Ιατροί: Νικολαίδιου Ολυμπία, Ηλιάδης Κοσμάς, Καραμπελίδου Χριστίνα
Ιατρός βάρδιας: Αλλιος Δημήτριος

Συνάδελφοι που παρέμειναν μετά την λήξη της βάρδιας
Συντονιστικό Κέντρο: Νικολαίδης Πασχάλης, Χατζηστεφάνου Κώστας, Τεκίδης Θεόδωρος, Σαββίδης Αναστάσιος, Κυρλής Δημήτριος, Κακάνη Αικατερίνη
Συντονιστικό κέντρο Βάρδια: Σιταροπούλου Ευτέρπη, Αθαναηλίδου Μαρία, Κοκκώνη Δήμητρα, Παναγιωτάκης Ευστράτιος.
Διασώστες: Μπαλτατζής Νικόλαος, Σάγγου Αικατερίνη, Τσαμπάζη Αναστασία, Σουγιουλτζης Κωνσταντίνος, Μειτανίδης Χαράλαμπος, Παπανικολάου Πέτρος, Δημητριάδου Ευανθία, Κουτσικος Στέφανος, Κάρζας Πέτρος, Ποιμενίδης Θεόδωρος.
Διιασώστες Βάρδια: Καρύδας Δημήτρης, Παπαγιάννης Ιωάννης, Κουκουσούλη Αθανασία, Παπαδάκης Δημοκράτης, Κοκορόσκος Ιωάννης, Γκουντιός Παχάλης, Λεζγκίδης Ιωάννης, Σταμάτης Ευάγγελος, Σιάμος Θεόδωρος, Γιαννακος Αθανάσιος, Βέντα Αιμιλία, Βορνίτης Ηλίας, Μανακίδης Γεράσιμος, Ασλανίδου Δέσποινα, Χαραλαμπίδου Ευαγγελία, Μελανδρινός Δημήτριος, Δημητρίου Ανδρέας, Τσακμακίδης Σταύρος, Μυλωνάς Αθανάσιος, Τσανάκα Ελευθερία.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΑΒ

Ανταπόκριση του ΕΚΑΒ στην Χαλκιδική στις 10-07-2019
Το ΕΚΑΒ για την αντιμετώπιση των πληγέντων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Χαλκιδική χθες 10-07-2019 επιχείρησε με το σύνολο της δύναμης των ασθενοφόρων στην Χαλκιδική η οποία ενισχύθηκε με επιπλέον ασθενοφόρα και μία κινητή μονάδα με ιατρό από την Θεσσαλονίκη.
Συνολικά επιχείρησαν 21 ασθενοφόρα μεταφέροντας συνολικά 35 τραυματίες στο Νοσοκομείο Πολυγύρου με διάφορες κακώσεις και κατάγματα. Ακολούθησαν 4 δευτερογενείς διακομιδές ενηλίκων στο Νοσοκομείο Παπανικολάου και ενός παιδιού στο Νοσοκομείο Γεννηματάς στην Θεσσαλονίκη.
Από την πρώτη στιγμή της ενημέρωσης για τα ακραία καιρικά φαινόμενα ενημερώθηκε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τόσο στην Κεντρική Υπηρεσία όσο και στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης ενεργοποιήθηκαν οι διαδικασίες αντιμετώπισης καταστροφών και τέθηκε σε επιφυλακή προσωπικό του Ειδικού Τμήματος Ιατρικής Καταστροφών (ΕΤΙΚ).
 Σε συνεννόηση με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ με τον Διευθυντή των Ιατρικών Υπηρεσιών μετέβησαν στο ΕΣΚΕ του Πυροσβεστικού Σώματος για τον καλύτερο συντονισμό μεταξύ των υπηρεσιών και παρέμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Να σημειωθεί ότι η κινητοποίηση του προσωπικού του ΕΚΑΒ στα πλαίσια του Ειδικού Τμήματος Ιατρικής Καταστροφών είναι εθελοντική και ανταποκρίθηκαν από το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης άνω των 60 πληρώματα ασθενοφόρων, συντονιστές, ασυρματιστές και ιατροί, ενώ παραμένει σε αυξημένη ετοιμότητα το ΕΤΙΚ του ΕΚΑΒ Αθηνών.

Πηγή: ekab.gr

Δείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. Στη θέση του Νεστορίδη Χρήστου και Περγέλη Παναγιώτη σημειώστε Καρύδας Δημήτρης και Παπαγιάννης Ιωάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρώτο ασθενοφόρο που πήγε Χαλκιδική και το τελευταίο πού γύρισε, με πλ/μα και τον Δαβιδοπούλου Σωκράτη, το ξεχάσατε. Όλα καλά παιδιά τα πήγαμε τέλεια, σε μία κατάσταση πραγματικά απίστευτα δύσκολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews