ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/7/19

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΑΒ ΠΑΤΡΑΣ 2018- 2019Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019
EKABNews

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΑΒ ΠΑΤΡΑΣ 2018- 2019

Το ΕΚΑΒ Πάτρας και οι Τομείς Αγρινίου και Κεφαλλονιάς πραγματοποίησαν 56 Εκπαιδεύσεις Γενικού Πληθυσμού και 6 Σεμινάρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στο Παράρτημα Πάτρας και στους Τομείς Αγρινίου, Ζακύνθου και Κεφαλλονιάς.

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τα σεμινάρια στο Δήμο Πατρέων και Αιγίου, την πυροσβεστική Ναυπάκτου, τη Γέφυρα Α.Ε., την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, το Λιμενικό Σώμα, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Αχαΐας, τη Fraport Greece των αεροδρομίων Ζακύνθου και Κεφαλλονιάς, το σύλλογο Φυσικοθεραπευτών Κορίνθου καθώς και σχολεία και πολιτιστικούς συλλόγους.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους ακούραστους και άρτιους εκπαιδευτές μας:   Καλογεροπούλου Τ., Κουτσούκο Α, Κωνστάντη Α., Μικέ Π, Μυλωνά Κ., Παπαμιχαήλ Γ., Σταμάτη Μ (Διασώστες Τομέα Πάτρας), Αλεξανδρόπουλο Α. (Διασώστης Τομέα Πύργου), Κοκολίνη Β. (Διασώστρια Τομέα Κεφαλλονιάς), Τσιόλη Θ. (Διασώστρια Τομέα Αγρινίου). Ευχαριστώ την κυρία Τσιμά Κ. (Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Πάτρας) και την Παπακωνσταντινοπούλου Ρ. τη γραμματέα μας που ήταν ακούραστη και ακριβής. Τέλος μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη συμβολή τους στους συναδέλφους ιατρούς Καφαντάρη Β., Δρακουλάκου Π., Μάντουκα Χ. και Κολοβό Θ. Θα συνεχίσουμε με πολλές εκπαιδεύσεις  και παλιούς και νέους εκπαιδευτές καθώς το ΕΚΑΒ Πάτρας στηρίζει  και επενδύει στην εκπαίδευση τόσο των πληρωμάτων όσο και του πληθυσμού.

Αγγελική Κανελλοπούλου Αναισθησιολόγος Επιμ. Α  Υπεύθυνη Τμήματος Εκπαίδευσης ΕΚΑΒ ΠάτραςΔείτε στο EKABNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews