ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/7/19

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΚΑΒ 2 ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΒίντεοΣάββατο, 20 Ιουλίου 2019
EKABNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης Πρόδρομος Δεβελόγλου και ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Χαλκιδικής Σπύρος Αντωνιάδης

ΕΚΑΒ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ATLAS TV Κεντρικής Μακεδονίας
Κάτω από αντίξοες συνθήκες, με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι λόγω της φονικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική, οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, και παρά τις σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν, κατάφεραν τελικά να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες που προέκυψαν. Παρόλα αυτά, όπως τονίζουν και οι ίδιοι, η πολιτεία πρέπει να σκύψει στα προβλήματα που υπάρχουν και να δώσει λύσεις, ώστε να περιοριστούν ακόμη περισσότερο οι απώλειες ανθρώπινων ζωών.


Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλ 2019

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

 1. Εκείνη τη νύχτα,το κτίριο του ΕΚΑΒ στη συμπρωτεύουσα ήταν θεοσκότεινο.
  Τηλεφωνητές,ασυρματιστές, συντονιστής, μαζί και ο γιατρός,μπαϊλντισμένοι από τη ζέστη και την αναδουλειά,κλείδωσαν και έφυγαν για μπύρες.
  Όταν έγινε το κακό, τυχαία το άκουσε κάποιος του σωματείου στο ραδιόφωνο στο αμάξι.Αμέσως φυσικά, πήρε τηλέφωνο τον Πρόεδρο στην Αθήνα.
  Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
  Και ύστερα ήρθαν οι μηχανές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews