ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/7/19

Διασώστες του ΕΚΑΒ παρείχαν τις Βοήθειες σε 5χρονο παιδί που παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα ευρισκόμενο μόνο του κλειδωμένο εντός οχήματος σταθμευμένου στην παραλιακή Καλύμνου, Βίντεο


Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019
EKABNews

Διασώστες του ΕΚΑΒ παρείχαν τις Βοήθειες σε 5χρονο παιδί που παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα ευρισκόμενο μόνο του κλειδωμένο εντός οχήματος σταθμευμένου στην παραλιακή Καλύμνου. (video)
kalymnos-news.gr

Περιστατικό με 5χρονο παιδί  συνέβη στην Κάλυμνο, όταν λόγω παραμονής του εντός αυτοκινήτου μόνο του κλειδωμένο, σε συνδυασμό με τις μεγάλες θερμοκρασίες παρουσίασε αναπνευστικά  προβλήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr χθες Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 στις 5.00 το απόγευμα περίπου, διερχόμενος τουρίστας στην παραλιακή Πόθιας Καλύμνου αντιλήφθηκε μικρό παιδί κλειδωμένο μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο ΙΧΕ να χρήζει βοήθειας.

 Ενημέρωσε κάποιο συμπολίτη μας ευρισκόμενο στην περιοχή, που άμεσα έσπασε  το παρμπρίζ του αυτοκινήτου  προκειμένου να απελευθερωθεί το μικρό παιδί και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ενημερώθηκε το ΑΤ Καλυμνίων και το Λιμεναρχείο, στελέχη του οποίου άμεσα έφτασαν στο σημείο.

Επίσης εκείνη την ώρα διερχόταν από την παραλιακή όχημα του ΕΚΑΒ ,οι διασώστες του οποίου αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση του παιδιού σταμάτησαν και  του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Το παιδί συνήλθε ενώ ανευρέθηκε και η μητέρα του, που βρισκόταν σε χώρο πλησίον του σταθμευμένου αυτοκινήτου για εργασία .

Δείτε τι λένε στην κάμερα του kalymnos-news.gr  οι δύο διασώστες του ΕΚΑΒ στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

9-7-2019 5χρονο κλειδωμένο σε αυτοκίνητο
Kalymnos News

Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουλ 2019

Πηγή: kalymnos-news.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews