ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/7/19

Δελτίο Τύπου ΕΚΑΒ 5/7/2019


Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019
EKABNews


Εγκρίθηκε από το ΣτΕ η εξαίρεση του ΕΚΑΒ από την εκλογική νομοθεσία για την πρόσληψη 104 Πληρωμάτων Ασθενοφόρου/Διασωστών μέσω του προγράμματος PHILOS του ΚΕΕΛΠΝΟ καθώς και η εξαίρεση των μετακινήσεων για κάλυψη εκτάκτων υπηρεσιακών θερινών αναγκών.

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση από το Διοικητικό Εφετείο του διαγωνισμού προμήθειας ασθενοφόρων στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας. Η διαδικασία του διαγωνισμού συνεχίζεται απρόσκοπτα και αναμένεται η ολοκλήρωση της σύντομα.

Το ΕΚΑΒ συμμετείχε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Αλιβέρι Ευβοίας και στην εκκένωση τεσσάρων χωριών. Από την πρώτη στιγμή ήταν σε επιχειρησιακή ετοιμότητα 5 ασθενοφόρα. Από το χωριό Γαβαλά διακομίστηκαν 5 περιστατικά στο ΚΥ Αλιβερίου.

Διεξάγεται με επιτυχία στην Νάξο εκπαιδευτικό σεμινάριο προνοσοκομειακής Αντιμετώπισης Τραύματος με συνεργασία του PHTLS και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΕΚΠΑ - Δημόσια Υγεία και Μαζικές Καταστροφές.  Το σεμινάριο γίνεται σε συνεργασία του ΕΚΑΒ και της 2ης ΥΠΕ. Είναι το πρώτο μιας σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε όλο το Αιγαίο. Στα πλαίσια αυτά έγινε και η εκπαίδευση 12 εθελοντών στο ορεινό χωριό της Νάξου Κόρωνος.

Πηγή: ekab.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews