ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/7/19

Μυτιλήνη: Διασώστες του ΕΚΑΒ επανέφεραν στη ζωή 70χρονο άνδρα που έπαθε ανακοπή σε καφετέριαΔευτέρα, 15 Ιουλίου 2019
EKABNews

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Διασώστες του ΕΚΑΒ επανέφεραν στη ζωή 70χρονο άνδρα που έπαθε ανακοπή σε καφετέρια της Μυτιλήνης
lesvosnews.gr

Είναι κάποιες φορές που πρέπει όλοι μας να υποκλινόμαστε στις ηρωικές προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ, που καθημερινά και κάτω από αντίξοες συνθήκες εργασίας, δίνουν έναν ανεξάντλητο αγώνα για να σώζουν ζωές.

Σήμερα κατάφεραν όχι να σώσουν απλά έναν συμπολίτη μας, αλλά να τον επαναφέρουν στη ζωή, αφού η κλινική του εικόνα έδειχνε ότι είχε χάσει τη ζωή του.

Το τηλεφώνημα που έγινε στο ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, μιλούσε για έναν 70χρονο άνδρα που βρισκόταν σε καφετέρια της πόλης και που ξαφνικά από άγνωστη αιτία φαινόταν αναίσθητος και πιθανόν νεκρός.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν ότι ο 70χρονος είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Αμέσως οι διασώστες ξεκίνησαν τη διαδικασία ανάταξης με εξωτερικό απινιδωτή μέσα στην καφετέρια και μπροστά στα μάτια όλων των παρευρισκομένων που αγωνιούσαν.

Στο σημείο έφτασε και δεύτερο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που συνέδραμε κι αυτό στην επιχείρηση διάσωσης και επαναφοράς του 70χρονου στη ζωή όπως και ένα διασώστης με πολιτικά που είχε ρεπό και βοήθησε κι αυτός σημαντικά.

Η συγκινητική τους προσπάθεια έφερε αποτελέσματα αφού ο 70χρονος άνδρας απέκτησε και πάλι δική του αναπνοή και σφυγμό.

Έτσι μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με την ευχή όλων μας να αναρρώσει και να επιστρέψει στο σπίτι του και πάλι υγιής.

Όσο για τους διασώστες του ΕΚΑΒ….

Ότι και να πούμε θα τους αδικήσουμε…

Μπράβο σας για μία ακόμα φορά ρε μάγκες !!!

Πηγή: lesvosnews.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews