ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/7/19

Θύματα επίθεσης έπεσαν μέλη πληρώματος του ΕΚΑΒ στη Λάρισα!Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019
EKABNews

Θύματα επίθεσης έπεσαν μέλη πληρώματος ΕΚΑΒ στη Λάρισα!
onlarissa.gr

Ένα από τα όχι συχνά – αλλά υπαρκτά – περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στη Λάρισα με πρωταγωνιστές έναν άντρα και διασώστες του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το κέντρο του ΕΚΑΒ έλαβε κλήση για βοήθεια που αφορούσε άντρα – πιθανότατα εξαρτημένο από ουσίες – στο κέντρο της Λάρισας.

Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο, αλλά κατά την προσπάθεια να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον άντρα ηλικίας 30 με 35 ετών, δέχθηκαν επίθεση με χτυπήματα από τον ίδιο!

Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν αφού κλήθηκε και η αστυνομία για τα περαιτέρω.

Από πλευράς διασωστών ωστόσο, τονίζεται για μία ακόμη φορά η παντελής απουσία μέτρων προφύλαξης από την πολιτεία, αλλά και η έλλειψη της δέουσας παιδείας από την κοινωνία, που πολλές φορές μετατρέπει τα θύματα σε θύτες και τους ίδιους σε… σάκους του μποξ!

Πηγή: onlarissa.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews