ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/7/19

Συγχαρητήρια Κικίλια στο ΕΚΑΒ: «Σώσατε κόσμο στη Χαλκιδική» - Ανέφερε ονομαστικά και ευχαρίστησε δημόσια τους διασώστες, για τη βοήθεια που προσέφεραν παρόλο που δεν είχαν βάρδια!
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019
EKABNews

Συγχαρητήρια Κικίλια στο ΕΚΑΒ: «Σώσατε κόσμο στη Χαλκιδική»
newsbomb.gr

Διονυσία Προκόπη

Διακριτά κίνητρα για τα πληρώματα του ΕΚΑΒ υποσχέθηκε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, κατά την επίσκεψή του στην κεντρική υπηρεσία του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, την Παρασκευή (12/07/2019).

Η επίσκεψη του κ. Κικίλια έγινε στο πλαίσιο ενημέρωσης για τα προβλήματα που υπάρχουν στις μονάδες υγείας και τους εποπτευόμενους φορείς.
                  
«Μόνιμα το ΕΚΑΒ ήταν, είναι και θα είναι η πρώτη προσέγγιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας στον πολίτη, στην οικογένειά του, στον ασθενή και για αυτό δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα» τόνισε ο κ. Κικίλιας και επανέλαβε ότι ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής που θα ακολουθήσει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Ο νέος υπουργός Υγείας ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Παναγιώτη Τζανετή για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας και συνομίλησε με εργαζόμενους από την κεντρική και τεχνική υπηρεσία για τα θέματα που τους απασχολούν.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την συνάντηση με τον κ. Τζανετή, εξήρε την προσφορά των εργαζομένων κατά τη φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική και στάθηκε ιδιαίτερα σε κάποιους εργαζόμενους τους οποίους ανέφερε ονομαστικά και ευχαρίστησε δημόσια, για τη βοήθεια που προσέφεραν παρόλο που δεν είχαν βάρδια.

«Περδικόπουλος Ιορδάνης, Πατουκά Δήμητρα, Κοκορόσκος Ιωάννης, Πατσιάς Δημήτριος, Βέλλιος Δημήτριος, Γεωργοτός Γεώργιος. Δημητριάδης Χρήστος, Αντωνιάδης Σπύρος, Μιροσίδης Δημήτριος, Δεβελόγλου Πρόδρομος, Παρθενιώτης Χρήστος, Ακαλίδης Γιάννης, Σιαοσίδου Χριστίνα, Βάγγος Γεώργιος, Δουδός Δημήτριος και οι ιατροί Νικολαΐδου Ολυμπία, Ηλιάδης Κοσμάς, Καραμπερίδου Χριστίνα, ο γιατρός βάρδιας Αλλιός Δημήτριος και άλλοι. Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά αυτούς τους ανθρώπους. Είναι στελέχη του ΕΚΑΒ. Δεν είχαν βάρδια, δεν δούλευαν εκείνη την ώρα, αλλά στην κρίσιμη στιγμή της συγκλονιστικής καταστροφής στη Χαλκιδική, προσέτρεξαν, βοήθησαν και έσωσαν κόσμο. Αυτό είναι το ΕΚΑΒ και αυτό πρέπει να είναι το ΕΚΑΒ. Αυτοί οι άνθρωποι, μαζί με όσους ήταν στη βάρδια, παρέμειναν εκεί για να δώσουν τη μάχη. Σε αυτούς χρωστάμε και τους ευχαριστώ δημοσίως» δήλωσε ο υπουργός Υγείας.

Επίσης, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα πληρώματα «που είναι έξω στο δρόμο νύχτα και μέρα».

«Κάνουν μια δουλειά η οποία είναι ιδιαίτερα βεβαρημένη, οπότε θα πρέπει και νομίζω ότι είναι κατανοητό αυτό απ’ όλους, τα κίνητρα τα οποία παρέχει η υπηρεσία ή θα παρέχει να είναι διακριτά κυρίως για τους ανθρώπους οι οποίοι δουλεύουν έξω» κατέληξε.

Πηγή: newsbomb.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews