ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/7/19

Δ. Παπαγιαννίδης: Θα επανέλθει στο ΕΚΑΒ;


Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019
EKABNews

Δ. Παπαγιαννίδης: Θα επανέλθει στο ΕΚΑΒ;
limnosfm100.gr

Γράφει ο Στρατής Σαμιώτης

Αν και η θητεία του, επί κυβέρνησης Σαμαρά, στην προεδρία του ΕΚΑΒ, για όλη την Ελλάδα δεν πέρασε απαρατήρητη, απεναντίας μάλιστα εκτός από τις θετικές εντυπώσεις άφησε και σημαντικό έργο με την προμήθεια νέων οχημάτων και την ενίσχυση νησιωτικών περιοχών, όπως η δική μας, παραμένει ζητούμενο αν θα αξιοποιηθεί στην ίδια ή σε ανάλογη θέση ο Αντιναύαρχος, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο οποίος σε αυτές τις εκλογές δεν ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία παρότι βρέθηκε στη Λέσβο και συνέβαλε με τις δυνάμεις του.

Πάντως τώρα που ανέλαβε η νέα κυβέρνηση δεν είναι λίγα τα στελέχη του ΕΚΑΒ από την περιοχή μας που διαρρέουν ότι θα προτιμούσαν τον Αντιναύαρχο στο τιμόνι του κεντρικού ΕΚΑΒ από οποιονδήποτε άλλο άγνωστο για την περιοχή μας.

Το ζήτημα ωστόσο δεν είναι τι θέλουν τα στελέχη του ΕΚΑΒ στη Λέσβο και στα νησιά του Αιγαίου, αλλά το περιβάλλον Μητσοτάκη στο κυβερνών κόμμα.


Πηγή: limnosfm100.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

3 σχόλια :

  1. Έλεος, δεν θέλετε με τπτ να πάμε μπροστά έτσι.ειναι δυνατόν να θέλετε μπαρμπαδια ετών 100 στο Εκαβ που αποστρατεύτηκαν και δεν έχουν ιδέα τη είναι το Εκαβ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυο (αυτο)προτάσεις; από τα παλιά!
    Για πόσο ακόμα θα μας σώζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews