ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/7/19

Επιχειρηματίες της Σκιάθου στηρίζουν τα πληρώματα του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
EKABNews

Επιχειρηματίες της Σκιάθου στηρίζουν την σίτιση πληρωμάτων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας
skiathoslife.gr

Οι ευχάριστες εκπλήξεις για το ΚΥ του νησιού μας συνεχίζονται ! Τα δυο τοπικά καταστήματα εστίασης σκιαθιτών συμπολιτών μας το αγαπημένο μας ελληνικό εστιατόριο «Μπακάλικο» του ζεύγους Καβούρη και το ουζερί – ψαροταβέρνα «Μουράγιο» του Ντίνου Πολύμερου ανέλαβαν αφιλοκερδώς και το κυριότερο με την δίκη τους προτροπή για άλλη μια χρονιά την εναλλάξ καθημερινή διατροφή των Διασωστών – Πληρωμάτων Ασθενοφόρου του Εκαβ θεσσαλίας που θα ενισχύσουν με την παρουσία τους την 24ωρη κάλυψη υπηρεσιών ασθενοφόρου της νεοσυσταθήσας βάσης ΕΚΑΒ στο νησί μας !

Τέτοιες κινήσεις αποδεικνύουν ότι το αίσθημα αλληλεγγύης όλων μας μπορεί να νικήσει την κάθε δυσλειτουργία και έλλειψη βασικών παροχών του κράτους μας και να δώσει ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο επίπεδο δημόσιας υγείας για όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας !

Ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μια φορά και τους ευχόμαστε καλές δουλειές και αυτό το καλοκαίρι !

Πηγή: skiathoslife.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews