ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/7/19

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019
EKABNews

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
fm100.gr

Με 15 άτομα από Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και άλλες περιοχές έχουν ενισχυθεί τα πληρώματα του ΕΚΑΒ στη Χαλκιδική για τους θερινούς μήνες, ώστε να καλύπτονται ικανοποιητικά οι αυξημένες ανάγκες της τουριστικής περιόδου. Από το προσεχές Σαββατοκύριακο και για όλο το καλοκαίρι, σε κεντρικά σημεία του οδικού δικτύου θα βρίσκονται δύο μηχανές του ΕΚΑΒ, προκειμένου να συνδράμουν σε περιστατικά πριν από την άφιξη του ασθενοφόρου. Ήδη, τα πληρώματα του ΕΚΑΒ στη Χαλκιδική ενισχύονται με προσωπικό από μονάδες άλλων περιοχών.
Στο μεταξύ, στασιμότητα παρατηρείται σε ό,τι αφορά τις αεροδιακομιδές με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής, μια πιλοτική δράση, που υλοποιήθηκε με επιτυχία τα τελευταία τρία καλοκαίρια.
Θετικές είναι οι εξελίξεις και για το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, το οποίο ενισχύεται από την επόμενη εβδομάδα με 8 άτομα από το ΚΕΕΛΠΝΟ με σύμβαση εργασίας διάρκειας από 6 έως 18 μήνες.

Δημοσιεύτηκε 2/7/2019

Πηγή: fm100.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews