ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/7/19

ΥΠΕΣ: Τι αλλάζει στο Δημόσιο -Προτεραιότητες αξιολόγηση, πειθαρχικό δίκαιοΣάββατο, 13 Ιουλίου 2019
EKABNews

ΥΠΕΣ: Τι αλλάζει στο Δημόσιο -Προτεραιότητες αξιολόγηση, πειθαρχικό δίκαιο
aftodioikisi.gr

Ένα νέο πειθαρχικό δίκαιο μέσω της απλοποίησης του υφιστάμενου αλλά και η βελτίωση του υφιστάμενου συστήματος αξιολόγησης θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ανάμεσα στις πρώτες προτεραιότητες του νέου υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου για το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο νέος υπουργός θεωρεί πως το σημερινό πειθαρχικό δίκαιο δεν λειτουργεί. Για το λόγο αυτό πρόκειται να προχωρήσει σε απλοποίησή του με στόχο την ταχύτερη και δίκαη εκδίκαση των πειθαρχικών διαφορών.

Παράλληλα θα ξεκινήσει συζήτηση με τους αρμόδιους συνδικαλιστικούς φορείς των εργαζόμενων στο Δημόσιο για την βελτίωση του υφιστάμενου συστήματος αξιολόγησης τόσο δομών όσο και προσωπικού. Στόχος, σύμφωνα με το ΥΠΕΣ, είναι η βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του Δημοσίου.

Πηγή: aftodioikisi.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews