ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/7/19

iatropedia.gr: Συνένωση ΕΚΑΒ – ΕΚΕΠΥ: Διεύρυνση ρόλου για τον Νίκο Παπαευσταθίου στον νέο ενιαίο φορέαΠέμπτη, 11 Ιουλίου 2019
EKABNews

Συνένωση ΕΚΑΒ – ΕΚΕΠΥ: Διεύρυνση ρόλου για τον Νίκο Παπαευσταθίου στον νέο ενιαίο φορέα
iatropedia.gr

Στις σκέψεις της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας είναι -σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr- να αξιοποιήσει τον Νίκο Παπαευσταθίου στον ενιαίο φορέα που θα προκύψει μετά τη συνένωση του ΕΚΑΒ με το ΕΚΕΠΥ.
Η χθεσινή "θεομηνία" στη Χαλκιδική ήταν μία ακόμη πρόκληση για τον Διοιηκητή του ΕΚΕΠΥ, Νίκο Παπαευσταθίου, να πιέσει τις αντοχές του συστήματος και να ξεπεράσεις τις προσωπικές του.


Ηδη, από την Τρίτη το απόγευμα είχε θέσει σε αυξημένη ετοιμότητα όλα τα νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ στη Βόρεια Ελλάδα -όταν έλαβε ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία για ακραία καιρικά φαινόμενα- ενώ συντόνισε προσωπικά τις επιχειρήσεις στη Χαλκιδική με επιτυχία.

Νίκος Παπαευσταθίου: Το στέλεχος με την μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση κρίσεων
Η νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας -από τα "σπλάχνα" της οποίας προέρχεται ο Διοικητής του ΕΚΕΠΥ- αναγνωρίζει ότι πρόκειται για ένα έμπειρο στέλεχος που προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τομέα της επείγουσας αντιμετώπισης κρίσεων και καταστροφών από την πλευρά των υγειονομικών υπηρεσιών, από το 2004 έως το 2010 από τη θέση του Διοικητή του ΕΚΑΒ και από το 2014 μέχρι σήμερα, ως Διοικητής του ΕΚΕΠΥ.

Η μεγάλη ικανότητα και εμπειρία του -καθώς έχει διαχειριστεί με επιτυχία επιχειρήσεις, όπως το δυστύχημα του Ηλιος, εκτροχιασμούς τρένων, αλλά και τις πρόσφατες κρίσεις στη Μάνδρα και το Μάτι- αναγνωρίστηκε και από την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η οποία τον κράτησε στη θέση του Διοικητή του ΕΚΕΠΥ, παρ'ότι δεν ήταν φίλα προσκείμενος στα δύο -τότε κυβερνώντα- κόμματα.

Σήμερα, είναι στις σκέψεις της νέας κυβέρνησης, σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, να συσταθεί νέος εννιαίος φορέας με τη συνέννωση του ΕΚΑΒ με το ΕΚΕΠΥ -κάτι το οποίο είχε εξαγγελθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις προεκλογικές του δεσμεύσεις- οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόταση στον Νίκο Παπαευσταθίου να τεθεί επικεφαλής.

Πηγή: iatropedia.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. Φαντάζομαι, ότι θα υπάρξει η ίδια συνδικαλιστική αντίδραση, όπως με την παραχώρηση του ελέγχου των κρεβατιών ΜΕΘ, από το ΕΚΑΒ, στο ΕΚΕΠΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews