ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/7/19

Ο γιατρός Κώστας Σταμνάς, νέος διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας

Ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κώστας Σταμνάς ανάμεσα στο πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και γ. γραμματέα της ΠΟΠ ΕΚΑΒ Γιάννη Γούλα και τον αντιπρόεδρο Γιάννη Μακρυγιάννη

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
EKABNews

Ο γιατρός Κώστας Σταμνάς, νέος διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας
onlarissa.gr

Ο γιατρός ορθοπεδικός Κώστας Σταμνάς είναι πλέον ο νέος διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, λαμβάνοντας τη σκυτάλη από την κ. Βασιλική Αυγέρη.

Ο κ. Σταμνάς που ήταν μέχρι πρότινος υπεύθυνος του τομέα ΕΚΑΒ Βόλου, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ.κ. Γιάννη Γούλα και Γιάννη Μακρυγιαννη αντίστοιχα, με τις δύο πλευρές να επιβεβαιώνουν την καλή διάθεση για εποικοδομητική συνεργασία.

Δημοσιεύτηκε 22/7/2019

Πηγή: onlarissa.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews