ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/7/19

Ανάρτηση των προσωρινών πινάκων εκλογέων για την ανάδειξη ενός αιρετού εκπροσώπου εργαζομένων και ενός αιρετού εκπροσώπου υπηρετούντων ιατρών Ε.Σ.Υ. (μονίμων και επί θητεία) στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ
Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019
EKABNews

Ενημέρωση για την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων εκλογέων, τις προθεσμίες υποβολής ενστάσεων και των αιτήσεων υποψηφίων για την ανάδειξη ενός αιρετού εκπροσώπου εργαζομένων και ενός αιρετού εκπροσώπου υπηρετούντων ιατρών Ε.Σ.Υ. (μονίμων και επί θητεία) στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ
09/07/2019

Θέμα: «Ενημέρωση για την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων εκλογέων, τις προθεσμίες υποβολής ενστάσεων και των αιτήσεων υποψηφίων για την ανάδειξη ενός αιρετού εκπροσώπου εργαζομένων και ενός αιρετού εκπροσώπου υπηρετούντων ιατρών Ε.Σ.Υ. (μονίμων και επί θητεία) στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ».

Σχετ.: 1. Το υπ΄αρ. 24393/20-05-2019 έγγραφο του Τμήματος Γραμματείας της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ.
2. Η υπ΄αρ. ΔΙΔΑΔ/Φ.37.20/ 1211/οικ.20881/11-06-2018 εγκύκλιος του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Σε συνέχεια των ανωτέρω σχετικών σας ενημερώνουμε ότι έως τις 10/07/2019 θα τοιχοκολληθούν και θα κοινοποιηθούν οι πίνακες εκλογέων της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ και των Παραρτημάτων. Από την ανωτέρω ημερομηνία ανακοίνωσης των πινάκων εκλογέων και μέσα σε αποκλειστική προθεσμία επτά (7) ημερών παρέχεται η δυνατότητα ενστάσεων επί των πινάκων.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι από 01/07/2019 έως 10/07/2019 θα μπορούν οι υποψήφιοι (μεμονωμένοι ή συνδυασμοί) να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους προκειμένου να συνταχθούν οι πίνακες υποψηφίων, από την τοιχοκόλληση των οποίων παρέχεται η δυνατότητα υποβολής ενστάσεων σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) ημερών.


Αρχείο PDF

Πηγή: ekab.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

4 σχόλια :

 1. ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΟΧΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΓΑ (ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ) ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ 25/6 ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΕΙΝΑΙ ........ΕΠΙΕΙΚΑ ΔΥΣΧΕΡΗΣ
  ΣΠ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εαν περιοριζονται εντεχνως οι συμμετοχες υποψηφιων τοτε αυξανονται οι πιθανοτητες εκλογης αρεστου προσωπου... απλα μαθηματικα κυριοι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. αναρωτιόνται αρκετοί συνάδελφοι γιατί δεν προχωρούσαν κάποια πράγματα μέσα στο ΕΚΑΒ και γιατί δεν γίνονταν γνωστά στους εργαζόμενους!!!
  να γιατί, όπως και τώρα η κομματική νομενκλατούρα ενταφίασε την υπηρεσιακή αυτή διαδικασία, με απώτερο στόχο την διεξαγωγή των εκλογών με ένα μόνο συνδυασμό και υποψήφιο, αυτόν της ΔΑΚΕ!!!
  εν τω μεταξύ, δεν έγινε ενημέρωση ούτε στην φίλη παράταξη που στηρίζει με τις ψήφους της το προεδρείο του σωματείου!!!
  να τι κάνει η αυτοδυναμία...
  με τις υγείες σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τι υπονοείτε;υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε τον άξιο συνάδελφο ξανά ως εκπρόσωπο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews