ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/7/19

Εμφανής η έλλειψη προσωπικού στο ΕΚΑΒ Καβάλας, ΒίντεοΔευτέρα, 29 Ιουλίου 2019
EKABNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Καβάλας, Κώστας Τσιτσιλικάκης

Εμφανής η έλλειψη προσωπικού στο ΕΚΑΒ Καβάλας
ENA CHANNEL GREECE

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουλ 2019


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Οι τέσσερις που περίμενε ο διαχρονικός ηγέτης της Καβάλας ήταν φαντάζομαι αυτοί που οι παραγονταραίοι του Υπηρεσιακού τους έλεγαν πως «…ετελείωσε»; Αυτοί οι ίδιοι που έχουν κανονίσει να φύγει η μισή Αθήνα; Και πως «….ετελείωσε» αφού δεν υπέγραψε ο Πρόεδρος; Ετελείωσε δηλαδή επειδή έτσι γνωμάτευσε ο κάθε Καλοχαιρέτας; Άμα κάνει καμιά μήνυση όποιος περίμενε 3 ώρες ασθενοφόρο στην Αθήνα θα πάρουν αυτοί οι γενναίοι τις ευθύνες τους ή θα κρυφτούν κάτω από τα φουστάνια της υπηρεσίας;
    Η αγωγή του Σωματείου Αθηνών στα δικαστήρια για αυτές ακριβώς τις εξυπνάδες δεν ήταν; Αφού ο ηγέτης της Καβάλας κουράζεται γιατί δεν μας έρχεται να κάνει καμιά βάρδια στην Λεωφόρο Καβάλας; Ή ακόμη καλύτερα γιατί δεν ζητάει από τον Δ/ντή του ή την Διοίκηση να δώσουν στη δημοσιότητα αυτά τα στατιστικά των βαρέως εργαζομένων της περιοχής του να γελάσει το χείλι κάθε πικραμένου πούχει και μούτρα να ζητάει κι άλλες μεταθέσεις από την Αθήνα ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews