ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/7/19

ΑΛΕΞΗ, ΧΑΣΑΜΕ από τον ΚΟΥΛΗ!
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019
EKABNews

Με τα χέρια κάτω πήγε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και λογικά δεν θα αποφύγει την συντριβή (διεύρυνση της διαφοράς). Αν εξαιρέσει κανείς τον ίδιο τον Τσίπρα που το πάλεψε (ΣΚΑΙ), ελάχιστοι εκ των υπολοίπων φάνηκε να διατηρούν κάτι από το ήθος της παλιάς αριστεράς που έφθανε χαμογελαστή και υπερήφανη ακόμη και στο απόσπασμα. Τώρα κάτι δημόσιοι υπάλληλοι που ανέλαβαν να παραστήσουν τους μαυροσκούφηδες το διαλύσανε στην πρώτη τουφεκιά. Και μη χειρότερα!
Κι όμως η διακύβευση υπήρξε μεγάλη και πολλαπλή. Δεν ήταν μόνο  ο κίνδυνος  υποτροπής της πολιτικής των μνημονίων και μάλιστα εθελοντικά! Είναι ακόμη η εύθραυστη ισορροπία με τον μεγαλομανή Ταγίπ Ερντογάν που θα βρει απέναντι του ειδικευόμενους κατά την κρίσιμη στιγμή. Ο δε γκάνγκστερ της διεθνούς πολιτικής που θεωρεί την Ανατολική Μεσόγειο δική του, κάτι σαν τη διώρυγα του Παναμά, δεν γνωρίζουμε τι να επιφυλάσσει στους ανθρώπους της «φίλης» Γερμανίας & του Χριστοφοράκου, που αύριο αναλαμβάνουν. Την προηγούμενη φορά πάντως που ανέλαβε γερμανόφιλος πρωθυπουργός ήταν 1996 και τα λέγανε Ίμια. Τέλος όταν οι υμνωδίες για την ευφυία, το φυσικό κάλλος και την  αξιοσύνη του αυτοδημιούργητου γόνου τελειώσουν θά έρθει νομοτελειακά η σειρά των αγανακτισμένων ψηφοφόρων του, που «πάλι εγελάσθηκαν».  Δεν πιστεύω τότε όλοι αυτοί να νοσταλγήσουν τον Κατρούγκαλο... Μάλλον στην εξ αίματος αδελφή ακροδεξιά θα αναζητήσουν παρηγοριά.
Θα μου πείτε τα ίδια λέγανε και οι άλλοι με το Τσίπρα. Ότι θα γίνει Grexit, θα πήξουμε στους μετανάστες, θα μας την πέσουνε οι Τούρκοι, δεν θα βγούμε από το  μνημόνιο κοκ. Ο Τσίπρας όμως και η παρέα του με τα θηρία τα κατάφερε, άσε που τον φάγανε από κάτω του κάτι κοριοί και ψύλλοι! Παρόλο όμως που τα κατάφερε στα μεγάλα, να τα χαΐρια του …. Δεν είναι βλέπετε θέμα προσωπικών ικανοτήτων, γιατί τότε ίσως ελπίζαμε ότι ο γόνος μπορεί να μας εκπλήξει. Είναι θέμα πολιτικής που τρώει ανθρώπους και παρακμιακών παρατάξεων που αδυνατούν οπότε δεν το πολυπιστεύω να διαψευστώ.
Στα εκαβίτικα τώρα ας ευχηθούμε κατά το δυνατόν ομαλή μετάβαση χωρίς βεντέτες, αποκατάσταση της ψυχικής ενότητας της δημοκρατικής παράταξης που τρώθηκε  από άμυαλους και από συμφεροντολόγους και τέλος την συγκρότηση σώματος θέσεων και απόψεων όπου να ομοφωνεί όλος ο Οργανισμός πράγμα που θα αποτελέσει προμαχώνα αν τυχόν εμφανιστεί ο Ολετήρας. Αλλά και να μην εμφανιστεί κάπως θα ζήσουμε και χωρίς βαρβάρους!
Τα ασθενοφόρα πάντα θα τρέχουν με φάρο και σειρήνα.

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews