ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/7/19

Διαμαρτύρεται ο κος Πολάκης για την άρση της ασυλίας. Έβριζε τους πάντες και την ΠΟΕΔΗΝ με τον πιο χυδαίο τρόπο και τώρα θέλει να κρυφτεί πίσω από την Υπουργική ασυλία.Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019
EKABNewsΔιαμαρτύρεται ο κος Πολάκης για την άρση της ασυλίας.
Έβριζε τους πάντες και την ΠΟΕΔΗΝ με τον πιο χυδαίο τρόπο και
τώρα θέλει να κρυφτεί πίσω από την Υπουργική ασυλία.

Ο κος Πολάκης που αυτοχαρακτηρίζεται παλληκάρι, διαμαρτύρεται για την άρση της ασυλίας προκειμένου να δικασθεί στα Ποινικά Δικαστήρια ως απλός πολίτης. Προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από την Υπουργική ασυλία.
Αλήθεια, στα Υπουργικά του καθήκοντα ήταν να βρίζει με ανυπόστατες κατηγορίες τους πάντες.
Γιατί ο κος Πολάκης αντιδρά να δικασθεί με τον τρόπο που θα δικασθούμε εμείς για τις πολλές μηνυτήριες αναφορές που έκαναν κατά της ΠΟΕΔΗΝ Διοικητές Νοσοκομείων κατ’ εντολή του, για δήθεν διασπορά ψευδών ειδήσεων, για την κατάσταση των Νοσοκομείων αν και οι καταγγελίες ήταν αυταπόδεικτες από όλους.
Η ΠΟΕΔΗΝ υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά τον Ιανουάριο 2017 στον κο Πολάκη παράλληλα με την αγωγή αποζημίωσης που καταδικάστηκε, αλλά αγνοείται η τύχη της.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews