ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/7/19

Β. Κικίλιας: Νομοθετική Ρύθμιση για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας εις βάρος γιατρών, νοσηλευτών και ΕΚΑΒΣάββατο, 20 Ιουλίου 2019
EKABNews

Β. Κικίλιας: Νομοθετική Ρύθμιση Για Την Αντιμετώπιση Των Φαινομένων Βίας Εις Βάρος Γιατρών Και Νοσηλευτών
athina984.gr

Νομοθετική ρύθμιση για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας εις βάρος του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού ανακοίνωσε ότι πρόκειται να προωθήσει σύντομα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος πήρε μέρος σε ειδική, κλειστή συνάντηση με εκπροσώπους φορέων που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 10ου Pharma & Health Conference.
Επίσης, ο νέος υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι το υπουργείο Υγείας θα υπογράψει τριετές σύμφωνο συνεργασίας με όλους τους φορείς.

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης συνομίλησαν με εκπροσώπους της φαρμακοβιομηχανίας, συλλόγων ασθενών, ιδιωτικών κλινικών, διαγνωστικών κέντρων, ιατρών, φαρμακοποιών, φορέων της πολιτείας, καθηγητές των οικονομικών και της πολιτικής της υγείας. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, όπως τέθηκαν κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Αριστοτέλους και ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης.Ο νέος Υπουργός Υγείας έθεσε το modus operandi της νέας ηγεσίας και ανακοίνωσε την υπογραφή τριετών συμφώνων συνεργασίας με όλους τους φορείς του χώρου της Υγείας. Οι συμφωνίες αυτές θα έχουν συγκεκριμένους στόχους και προτεραιότητες που θα δεσμεύουν και τις δύο πλευρές. Τα σύμφωνα αυτά θα προκύψουν από τον πρώτο ευρύ γύρο συναντήσεων που θα έχει η νέα ηγεσία με τους εκπροσώπους των φορέων μετά τις προγραμματικές δηλώσεις.

Ο κ. Κικίλιας κάλεσε τους συμμετέχοντες να καταθέσουν καινοτόμες ιδέες και προτάσεις, που μπορούν να φέρουν απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Νίνα Κομνηνού

Δημοσιεύτηκε 19/7/2019

Πηγή: athina984.gr

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews