ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/7/19

Ευχαριστήριο προς το ΕΚΑΒ Ημαθίας, την Αστυνομία και το ΝοσοκομείοΔευτέρα, 8 Ιουλίου 2019
EKABNews

Ευχαριστήριο προς το ΕΚΑΒ Ημαθίας, την Αστυνομία και το Νοσοκομείο
verianet.gr


Αισθανόμαστε βαθιά την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά εγώ και η οικογένεια μου από καρδιάς και δημόσια,το Εκαβ Ημαθίας για την άψογη και άμεση επέμβαση με δύο ασθενοφόρα και τέσσερις διασώστες.
Το τμήμα τροχαίας Βέροιας,το πλήρωμα του περιπολικού και τον μοτοσυκλετιστή βάρδιας.
Το νοσοκομείο Βέροιας,τους ιατρούς και νοσηλευτές των επειγόντων περιστατικών,το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χειρουργικής και ορθοπεδικής κλινικής και το προσωπικό του ακτινολογικού τμήματος για την άψογη,επαγγελματική και ανθρώπινη αντιμετώπιση και φροντίδα που μου παρείχαν μετά τον τραυματισμό μου σε τροχαίο ατύχημα.
Είναι ευλογία,στην δύσκολη αυτή προσωπική στιγμή,να δεχτώ την αμέριστη φροντίδα και συμπαράσταση ανθρώπων με αυξημένο το αίσθημα επαγγελματισμού και ανθρωπιάς.
Να σας δίνει ο θεός υγεία ευλογία κουράγιο και υπομονή στο δύσκολο έργο σας.

Με εκτίμηση.

Υφαντίδης Μιχαήλ.Δημοσιεύτηκε 7/7/2019

Πηγή: verianet.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews