ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/7/19

Στη πλωτή γέφυρα της Λευκαδας πρέπει να παραχωρείτε προτεραιότητα στη διέλευση των ασθενοφόρων και όχι στα ιστιοφόρα που κάνουν διακοπές!Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019
EKABNews

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Στη πλωτή γέφυρα της Λευκαδας πρέπει να παραχωρείτε προτεραιότητα στη διέλευση των ασθενοφόρων και όχι στα ιστιοφόρα που κάνουν διακοπές!
xiromeronews.blogspot.com


Ένας ενεργός πολίτης απο τη Βόνιτσα καταγγέλει ότι ασθενοφόρο με έκτακτο περιστατικό περίμενε στην ουρά στη πλωτή γέφυρα της Λευκαδας, ενώ είχε γίνει ανύψωση του καταπέλτη για την διέλευση των πλωτών μέσων από τον δίαυλο και τονίζει ότι ο χειριστής της γέφυρας έπρεπε να διακόψει τη ροή και να κατεβάσει άμεσα τη γέφυρα για να περάσει το όχημα άμεσης ανάγκης (ασθενοφόρο) που περίμενε με αναμμένους τους φάρους.......

Αναλυτικά η ανάρτηση:
Προχθές πηγαίνοντας από Βόνιτσα προς Λευκάδα με προσπέρασε με μεγάλη ταχύτητα ένα ασθενοφόρο.. Και όπως ήταν φυσικό όλοι οι οδηγοί κάναμε στην άκρη και ελατώσαμε ταχύτητα προκειμένου να προπορευτεί το ασθενοφόρο. Πού να ήξερα όμως ότι θα εγκλωβιζόταν στο σημείο που βλέπετε στο βίντεο.
Η πλωτή γέφυρα που ενώνει την Αιτωλοακαρνανία με τη Λευκάδα έχει σηκωθεί και ο χειριστής της ούτε που ενδιαφέρετε να διακόψει τη ροή και να κατεβάσει άμεσα τη γέφυρα!!!!
Θα μπορούσε να βρίσκεται σε κίνδυνο η μάνα του, ο πατέρας του, η γυναίκα του, το παιδί του ή ακόμα κι αυτός ο ίδιος!! Πρέπει να μπούμε στη θέση εκείνου που κινδυνεύει για να δείξουμε τη στοιχειώδη ευαισθησία;; Πρέπει να είναι δεδομένο και η κίνησή του άμεση χωρίς καθυστέρηση!!! Είναι ντροπή και αίσχος!
Σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν θα ήταν ανεκτό κάτι τέτοιο.!!! Προέχει η ανθρώπινη ζωή από το να περάσει το ιστιοφόρο που κάνει διακοπές!!!!;;;;; Ντροπή!! Όποιος μπορεί να επέμβει και να υπάρξει η παραδειγματική τιμωρία.! Καμία ανοχή σε τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές!!!...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΔημοσιεύτηκε 7/7/2019About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews