ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/7/19

Ο Νίκος Κόκκος για τους έκτακτους διασώστες του ΕΚΑΒ στην Ιστιαία και γενικότερα θέματαΠέμπτη, 25 Ιουλίου 2019
EKABNews

Ο Νίκος Κόκκος για τους έκτακτους διασώστες του ΕΚΑΒ και γενικότερα θέματα
diavlosnews.gr

Στην εκπομπή της Τρίτης 23 Ιουλίου 2019 στο Ράδιο Ιστιαία 100,4 ο Γιάννης Τσελίκας φιλοξένησε τον Νίκο Κόκκο, υπεύθυνο ΕΚΑΒ Εύβοιας – Θήβας και Λειβαδιάς.
Θέμα της συζήτησης οι δύο διασώστες που ενισχύουν το ΕΚΑΒ στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στο θέμα έχουμε αναφερθεί και την προηγούμενη εβδομάδα (δείτε τους συνδέσμους στην αρχή της ανάρτησης).

Ο κος Κόκκος λέει πως το θέμα έχει ήδη διευθετηθεί αλλά με «ανορθόδοξο τρόπο» και πως ήδη έχει μιλήσει με τον νέο Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά, ο οποίος και βοήθησε στο θέμα άμεσα αλλά και δεσμεύτηκε για μόνιμη λύση μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Eπίσης λέει ποιοι βοήθησαν για να λυθεί το θέμα, ενώ τονίζει πως ενώ μέχρι πέρυσι η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού απαντούσε στα τηλεφωνήματά του, μετά τις εκλογές δεν έχει σηκώσει το τηλέφωνό της παρά τις επανειλημμένες κλήσεις του.

Ακούστε τι ειπώθηκε για το θέμα αλλά και για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος σχετικά με την υγεία στην περιοχή μας.Πηγή: diavlosnews.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews