ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/7/19

Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης EKAB
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
EKABNews

Facebook Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης EKAB
20/7/2019

Κύρια αποστολή της Ομάδας, είναι η Ταχεία Ανταπόκριση σε Κρίσιμα Συμβάντα και η σταθεροποίηση του πάσχοντα, ώστε να φτάσει ασφαλής στο Νοσοκομείο.

Ο μεγαλύτερος όγκος της δουλειάς μας, είναι η αποσαφήνιση κλήσεων για ασθενοφόρο και η ακύρωση αυτών που δεν χρειάζονται. Στόχος αυτής της ενέργειας, είναι η αύξηση της διαθεσιμότητας των ασθενοφόρων, ώστε να απασχολούνται εκεί που πραγματικά υπάρχει ανάγκη.

Αναθέσαμε σε 3 μοτοσικλέτες (Μ08, Μ23 και Μ27), που επιχειρούν στο Κέντρο της Αθήνας, να καταγράψουν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους, για έναν μήνα, το διάστημα 15/06 - 15/07.

Στην βάρδιά τους, ανταποκρίθηκαν σε 282 κλήσεις και από αυτές ζήτησαν διακομιδή με ασθενοφόρο για τις 49. Μόνο λοιπόν από 3 μοτοσικλέτες και μόνο για έναν μήνα, προκύπτει ένα όφελος 116,5 ωρών απασχόλησης για τα ασθενοφόρα του τομέα. Και αυτό, υπολογίζοντας με τον ελάχιστο χρόνο απασχόλησης 30 λεπτά, ο οποίος συνήθως είναι διπλάσιος, οπότε διπλάσιο και το όφελος. Σε αυτό να προσθέσουμε τα καύσιμα και τις φθορές των οχημάτων.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους για την συνεργασία. Από Σεπτέμβρη θα επεκτείνουμε τις καταγραφές, προσθέτοντας και ποιοτικά στοιχεία.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews