ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/7/19

Ο Γ. Μαθιόπουλος στα parapolitika με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την τραγωδία στο Μάτι. ΒίντεοΤετάρτη, 24 Ιουλίου 2019
EKABNews

“Ήξεραν οι πάντες ότι υπήρχαν όχι απλά νεκροί, πολλοί νεκροί”
enimerosi24.gr

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος, μίλησε στα Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Να ‘χαμε, να λέγαμε» με τους δημοσιογράφους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Κατερίνα Πλατή.
Μεταξύ άλλων, τόνισε:

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την τραγωδία στο Μάτι

Γ. ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ: Από 20:40 δεχτήκαμε την πρώτη κλήση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι υπάρχει απανθρακωμένο άτομο στην περιοχή του Βουτζά και κινητοποιηθήκαμε, στείλαμε δυνάμεις και από εκεί και πέρα άρχισε αυτός ο αγώνας δρόμου που κατέληξε σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα.

Γ. ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ: Οι διασώστες που έζησαν αυτό το γεγονός δεν θα το ξεπεράσουν ποτέ, οι εικόνες ήταν δραματικές.
Με αφορμή τη συζήτηση που έχει γίνει για την άγνοια του Πρωθυπουργού για τους νεκρούς το βράδυ της τραγωδίας

Γ. ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ: Σίγουρα είχαν ενημέρωση γιατί και άνθρωπος του ΕΚΑΒ ήταν στο συντονιστικό εκείνο το βράδυ και στο συντονιστικό κέντρο ήμουν και εγώ όλο το βράδυ και ξέραμε τι γίνεται και ήξεραν οι πάντες ότι υπήρχαν όχι απλά νεκροί, πολλοί νεκροί. Δηλαδή 00:30 που τελείωσε το Συντονιστικό ήξερε και η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ ότι υπήρχαν αρκετοί νεκροί.

Δημοσιεύτηκε 23/7/2019

Πηγή: enimerosi24.gr

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ 23-07-2019
parapolitika.gr

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλ 2019About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews