ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/8/19

Έσωσαν τη ζωή 67χρονου δυο Καρδιτσιώτες διασώστες του ΕΚΑΒΔευτέρα, 12 Αυγούστου 2019
EKABNews

Έσωσαν τη ζωή 67χρονου δυο Καρδιτσιώτες διασώστες του ΕΚΑΒ
karditsapress.gr

Άμεση και σωτήρια ήταν η επέμβαση δυο διασωστών του ΕΚΑΒ Καρδίτσας που κλήθηκαν στο Φανάρι για αιφνίδιο καρδιακό επεισόδιο.

Ο παθών μάλιστα ευχαρίστησε δημόσια τους Λάμπρο Φυτσιλή και Ηλία Δήμο, που με ψυχραιμία, επαγγελματισμό και άψογη κατάρτιση του έσωσαν τη ζωή. Οι δυο Καρδιτσιώτες ΕΚΑΒίτες με τη χρήση απεινιδωτή έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή του 67χρονου.
Φυσικά οι δυο συνάδελφοι δεν διακρίνονται μόνο για την άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση αλλά και για τις ποδοσφαιρικές τους επιδόσεις. Βασικοί και αναντικατάστατοι στην ομάδα του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και όπως τονίζουν οι συνάδελφοί τους «η 11αδα ξεκινά από αυτούς»…!

Πηγή: karditsapress.gr

Δείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews