ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/8/19

«Αερογέφυρα» σωτηρίας του ΕΚΑΒ για δύο τραυματίες από την Κω, ΒίντεοΔευτέρα, 19 Αυγούστου 2019
EKABNews

"Αερογέφυρα" σωτηρίας του ΕΚΑΒ για δύο τραυματίες από την Κω (βίντεο)
rodiaki.gr

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ

ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ 18 8 19
RODIAKI NEWSPAPER RODIAKI NEWSPAPER


Δημοσιεύτηκε στις 18 Αυγ 2019

Με ισχυρά μποφόρ, προσγειώθηκε χθες το βράδυ στο ελικοδρόμιο του Νοσοκομείου της Ρόδου, το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε από την Κω, ένα μικρό παιδάκι που χτύπησε στο πόδι του κι ένα ακόμα άτομο που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα.
Δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακόμισαν τους τραυματίες και τους συνοδούς τους στα επείγοντα του Νοσοκομείου, όπου γιατροί και νοσηλευτές αντιμετώπισαν την κατάσταση.
Σημειώνεται ότι το ΕΚΑΒ της Ρόδου, έχει απομείνει να λειτουργεί και να εξυπηρετεί τα επείγοντα περιστατικό, μόνο με τρία ασθενοφόρα σε 24ωρη βάση για ολόκληρο το νησί.
Μιλώντας χθες το βράδυ στη ΡΟΔΙΑΚΗ, έμπειροι διασώστες του ΕΚΑΒ, επισήμαναν ότι η όλη λειτουργία γίνεται σε οριακό επίπεδο, με τους ίδιους να έχουν εξαντλήσει πλέον τις αντοχές τους. Οι ίδιοι κάλεσαν τους τοπικούς μας φορείς αλλά και την ίδια την κοινωνία  να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων πριν να παρουσιαστούν περιστατικά και καταστάσεις τέτοιοες που θα δημιουργήσουν τεράστια και ανυπολόγιστα προβλήματα.

Δημοσιεύτηκε 18/8/2019

Πηγή: rodiaki.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews