ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/8/19

Πρωτοφανής αθλιότητα με σκηνοθετημένη απινίδωση!, Βίντεο

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019
EKABNews

Πρωτοφανής αθλιότητα με σκηνοθετημένη απινίδωση!

Στο Βίντεο το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του OPEN TV (19/8/2019) φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έγινε χρήση του απινιδωτή

[λεζάντα: ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ]

Βίντεο ντοκουμέντο: Εθελοντές «σωτήρες» - Κεντρικό Δελτίο 19/8/2019 
OPEN TV

Δημοσιεύτηκε στις 19 Αυγ 2019

Η ανακοίνωση του KIDS SAVE LIVES για το λιποθυμικό επεισόδιο στα Βρασνά Θεσσαλονίκης

20/8/2019

Αναφορικά με το περιστατικό λιπόθυμου ανδρός στα Βρασνά Θεσσαλονίκης το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN TV και προς αποκατάσταση των πραγματικών γεγονότων, αναφέρουμε ότι δεν έγινε χρήση του απινιδωτή [λεζάντα: ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ].

Μετά από αλλεπάλληλα λιποθυμικά επεισόδια και την έντονη ταχύπνοια και δύσπνοια του ασθενούς [spO2: 55%], οι εθελοντές κόλλησαν τα ηλεκτρόδια του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή σε περίπτωση που η κατάσταση χειροτέρευε, χωρίς όμως να χρειαστεί να τον χρησιμοποιήσουν ποτέ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των εθελοντών τα ηλεκτρόδια αφαιρέθηκαν σε λίγα λεπτά, καθώς βελτιώθηκε η κατάσταση του ασθενούς.

Κατανοούμε πως δεν έγινε κάτι σκόπιμα.

Συγχαίρουμε τους απλούς πολίτες και τις κοινότητες οι οποίες ακολουθώντας την υπόδειξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ''κάνουν έστω κάτι'', για να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπο που κινδυνεύει μέχρι την άφιξη της Υπηρεσίας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας της Χώρας.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

7 σχόλια :

 1. Αυτά πρέπει να συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα, ίσως και σε κάποια μέρη της υποσαχάριας Αφρικής. Στην προσπάθεια να αναδειχθεί από τα μ.μ.ε η, ορισμένες φορές,έλλειψη της προνοσοκομειακής ιατρικής φροντίδας από το Ε.Κ.Α.Β σε μη αστικά κέντρα, να γίνεται άσκοπη ή εκούσια λανθασμένη παροχή πληροφοριών προς τον πάροχο της επίσημης προνοσοκομειακής ιατρικής φροντίδας (Ε.Κ.Α.Β) και ταυτόχρονα αυτό να δημοσιοποίηται από το Μ.μ.ε !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όταν δίνεις συνεχώς τροφή στα αδηφάγα ΜΜΕ για να διαφημίζεις το προϊόν σου,τη στιγμή μάλιστα που δεν επιτρέπεται χωρίς άδεια από την Υπηρεσία, κάποια στιγμή το τέρας θα σε καταπιεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αφού δεν έφαγε και καμιά απινίδωση πάλι καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλά γελάνε και οι απινιδωτές με τον τρόπο διαφήμισης της παροχής υγειονομικής περίθαλψης, αυτό που μένει να προβληθεί τώρα είναι να μας πουν ότι ο Λάζαρος αναστήθηκε με χρήση απινιδωτή και ότι το ασθενοφόρο δεν πήγε ποτέ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΟΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ !!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΏΝ ΕΙΝΑΙ ΆΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΈΝΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΊ

   Διαγραφή
  2. Στην προκειμένη περίπτωση αν δεν μπει ο εθελοντισμός χάνεται μια ζωή. Αν ποτέ συμβεί σε δικό σου άνθρωπο, που το απεύχομαι, θα το καταλάβεις!!

   Διαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews