ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/8/19

Ρέθυμνο: Η λεωφόρος Κουντουριώτη, το ΕΚΑΒ και ο ρόλος της αστυνομίαςΠέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
EKABNews

Η λεωφόρος Κουντουριώτη, το ΕΚΑΒ και ο ρόλος της αστυνομίας
goodnet.gr

Ένα περιστατικό που είδε το μεσημέρι της Δευτέρας, στην γεμάτη από αυτοκίνητα λεωφόρο Κουντουριώτη, την ώρα που προσπαθούσε να τη διασχίσει ένα ασθενοφόρο, περιγράφει ο συνεργάτης μας Νίκος Μολδοβανίδης.

Επισημαίνει κυρίως την αδιαφορία αστυνομικού να ρυθμίσει την κυκλοφορία, την ώρα που προσπαθούσε να βρει διέξοδο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και εκείνος βεβαίωνε κλήση. «Λεωφόρος Κουντουριώτη στο Ρέθυμνο. Ο δρόμος με τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Ένα ασθενοφόρο στριγγλίζει να ανοιχτεί χώρος να πάει στο νοσοκομείο. Το ακούς και πιάνεται η καρδιά σου. Τροχονόμος με μηχανή κόβει μια κλήση και αδιαφορεί να βοηθήσει στην αποσυμφόρηση του δρόμου Στην κοσμάρα του στην κυριολεξία. Τον βλέπεις και αναρωτιέσαι αν έχει αίμα ή νερό στις φλέβες του. Το ασθενοφόρο τον ακουμπά σχεδόν. Ατάραχος αυτός, δεν συμβαίνει για αυτόν τίποτα».

Δημοσιεύτηκε 21/8/2019

Πηγή: goodnet.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews