ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/8/19

Ο ΑΟ Καβάλα διευκολύνει την πρόσβαση του ΕΚΑΒ στην Παναγία με την δωρεά οχήματος μικρού όγκουΠέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
EKABNews

Ο ΑΟ Καβάλα διευκολύνει την πρόσβαση του ΕΚΑΒ στην Παναγία
kavala-portal.gr

Πριν από ένα μήνα είχαμε αναφερθεί σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην συνοικία της Παναγίας -ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες-, σε μια προσπάθεια να καταδείξουμε για μια ακόμα φορά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι διασώστες του ΕΚΑΒ όσον αφορά την διακομιδή ασθενών (μόνιμων κατοίκων ή επισκεπτών) από την εν λόγω συνοικία.

Συγκεκριμένα, ένας συμπολίτης τραυματίστηκε με ηλεκτρικό αλυσοπρίονο την ώρα που βρισκόταν στην οδό Μεσολογγίου, και -όπως ήταν φυσικό- το ΕΚΑΒ εκλήθη για να μεταφέρει τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Ωστόσο, λόγω της στενότητας του δρόμου, οι διασώστες αναγκάστηκαν να σταθμεύσουν επί της οδού Γραβιάς (!), και χρειάστηκε να βοηθήσουν οι γείτονες του τραυματία για να τον μεταφέρουν μέχρι το ασθενοφόρο!


Με αφορμή την υπόθεση αυτή, ο πρόεδρος των εργαζόμενων στο παράρτημα Καβάλας του ΕΚΑΒ Κώστας Τσιτσιλικάκης, μιλώντας στο Kavala Portal, είχε τονίσει πως "εδώ και πολλά χρόνια αγωνιζόμαστε για την απόκτηση μικρών αυτοκινήτων που μπορούν να κινηθούν μέσα στα στενά της Παναγίας -στα πρότυπα των μοτοσικλετών που διαθέτουν άλλα παραρτήματα του ΕΚΑΒ ανά την Ελλάδα. Ήδη, εδώ και λίγο καιρό, έχουμε προχωρημένες επαφές για την δωρεά ενός τέτοιου οχήματος, ωστόσο μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και αποκτήσουμε το όχημα δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω."

Μια ανακοίνωση, όμως, που εστάλη στα τοπικά ΜΜΕ από το γραφείο τύπου του ΑΟ Καβάλα μάς δίνει, πλέον, την δυνατότητα να "πούμε αυτό το κάτι παραπάνω" -καθώς με αυτήν γίνεται γνωστό ότι η δωρεά για την οποία είχε μιλήσει ο κ. Τσιτσιλικάκης κατέστη εφικτή!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή:

Η διοίκηση της Π.Α.Ε Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 αναγνωρίζοντας το δύσκολο και  απαιτητικό έργο που επιτελεί το ΕΚΑΒ Καβάλας και κάνοντας πράξη την εταιρική κοινωνική ευθύνη θα ήθελε να προχωρήσει στην δωρεά ενός αυτοκίνητου μάρκας Toyota Aygo λευκού χρώματος το οποίο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ ως υπηρεσιακό ΙΧ όχημα  που θα επιχειρεί στον τομέα ΕΚΑΒ Καβάλας  για την βελτιστοποίηση της επιχειρησιακής του λειτουργίας και την κάλυψη των επειγόντων περιστατικών,  ιδιαίτερα  στις δυσπρόσιτες  περιοχές  του Νομού, όπως η περιοχή της συνοικίας της Παναγίας Καβάλας.

Υπενθυμίζετε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (Μπορείτε να το δείτε στην φωτογραφία του άρθρου) είχε μπει στην λαχειοφόρο αγορά στην οποία προχώρησε η ομάδα μας κατά τη διάρκεια της περσινής ποδοσφαιρικής περιόδου. Και  στις δύο κληρώσεις που έγιναν δεν βρέθηκε ο κάτοχος των λαχνών που το κέρδιζε. Δεδομένης μάλιστα της πολύ μεγάλης συμμετοχής των Καβαλιωτών στην αγορά των λαχνών «γεννήθηκε» από την πλευρά μας η ανάγκη το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που ανήκει στους Καβαλιώτες,  να παραχωρηθεί δωρεάν στο ΕΚΑΒ Καβάλας, ώστε να καλυφθούν ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος θεωρούμε ότι η πρωτοβουλίας μας αυτή θα βρει και άλλους μιμητές αφού το έργο που επιτελεί το ΕΚΑΒ Καβάλας είναι πάνω από όλα ανθρώπινο.

Πηγή: kavala-portal.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews