ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/8/19

Γ. Αγγελάκης: Γιατί να σπουδάσω Διασώστης – Πλήρωμα ασθενοφόρου (ΔΙΕΚ Ιεράπετρας)Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019
EKABNews

Γ. Αγγελάκης: Γιατί να σπουδάσω Διασώστης – Πλήρωμα ασθενοφόρου
hxonews.gr

Ο προϊστάμενος του Τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας στον Ηχώ 99,8 για την νέα ειδικότητα του ΙΕΚ Ιεράπετρας

Ένα από τα 7 τμήματα που θα λειτουργήσουν φέτος στο δημόσιο ΙΕΚ Ιεράπετρας είναι αυτό του Διασώστη – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.  Ο προϊστάμενος του Τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας κ. Γιώργος Αγγελάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8  για τη συγκεκριμένη ειδικότητα, τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα σπουδών και τις μεγάλες δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης.

Τόνισε πως  ως τομέας ΕΚΑΒ θα συνεργαστούν με το ΙΕΚ Ιεράπετρας και τον διευθυντή κ. Πιτικάκη προκειμένου να στηρίξουν το τμήμα καθώς εξάλλου μέρος τον μαθημάτων θα γίνεται στον Τομέα EKAB Ιεράπετρας   όπως επίσης και η πρακτική άσκηση των εκπαιδευόμενων. Επίσης θα υπάρχει συνεργασία και με το Νοσοκομείο. Ήδη υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα  του τμήματος και αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα θετικό. Η  φοίτηση είναι δωρεάν και διαρκεί 5 εξάμηνα εκ των οποίων το ένα είναι πρακτική άσκηση, σημείωσε ανάμεσα σε άλλα.

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη του κ. Αγγελάκη:

Γ. Αγγελάκης - Προϊστάμενος τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας
Ηχώ Νέα


Δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγ 2019

Πηγή: hxonews.gr

EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

4 σχόλια :

 1. "Γιατί να σπουδάσω διασωστης;"... Για να είσαι 13 χρόνια μετά άνεργος με βαθμό πτυχίου 19.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο πρώτος λόγος είναι για να κάνεις εξιτήρια. Και ο δεύτερος, για να έρθει ένας περαστικός υπουργός και πρόεδρος και να σου πει ότι του αρκεί το επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλύτερα να κάνει εξιτηρια παρά στην ανεργία, αλλά και σε ιδιώτες να πάει για δουλειά, εξιτηρια θα κάνει ή κάτι σαν εξιτηρια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν σας πέρασε ποτέ από το μυαλό σας ότι ο Διασωστης είναι τρόπος ζωής και όχι καθαρό επάγγελμα?
  Ποιος ο λόγος να γίνεις Διασωστης για να ενσωματωθείς στο σύστημα?
  Καινοτομήστε.Υπάρχουν αρκετές λύσεις που μπορούν να σου προσφέρουν και πραγματική άσκηση επαγγέλματος και ταυτόχρονα να προσφέρεις πραγματικά σε επείγον και έκτακτο περιστατικό.Η ανεργία είναι για αυτούς που δεν θέλουν να ΑΣΚΗΣΟΥΝ το επάγγελμά τους.
  Μην παραπανηστε λοιπόν και τολμήστε,

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews