ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/8/19

Βάνδαλοι «χτύπησαν» και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Λάρισας
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019
EKABNews

Βάνδαλοι «χτύπησαν» και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
eleftheria.gr


ΤΟ ΓΕΜΙΣΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΑΡΕΙΧΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΑΣΘΕΝΗ

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους χθες τις πρώτες πρωινές ώρες τα μέλη του πληρώματος ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ όταν κλήθηκαν διαδοχικά δύο φορές, με διαφορά μίας και πλέον ώρας, να αντιμετωπίσουν περιστατικό στην περιοχή μπροστά στο Αρχαίο Θέατρο.

Για όση ώρα φρόντιζαν και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες σε ασθενή, άγνωστοι βάνδαλοι βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν αισθητή την παρουσία τους γράφοντας συνθήματα γύρω από το… ασθενοφόρο! Ήταν την πρώτη φορά που μουτζούρωσαν τη μία πλευρά του ασθενοφόρου και όταν το ασθενοφόρο επανήλθε μετά από μια ώρα για να παράσχει εκ νέου πρώτες βοήθειες στον ίδιο ασθενή, οι βάνδαλοι έγραψαν και από τις άλλες πλευρές του αυτοκινήτου βάζοντας την υπογραφή τους σε μια πράξη απεχθή, που όμοιά της δεν έχει προηγούμενο. Ακόμα και στα… Εξάρχεια κανείς δεν πειράζει τα ασθενοφόρα, έλεγε γνωστός Λαρισαίος εκφράζοντας τη λύπη και την αγανάκτησή του για έναν πολιτισμό που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη Λάρισα και τους κατοίκους της…

Πηγή: eleftheria.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews