ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/8/19

Με δύο Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης το ΕΚΑΒ στην ΧαλκιδικήΠέμπτη, 15 Αυγούστου 2019
EKABNews

Με δύο Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης το ΕΚΑΒ στην Χαλκιδική

Με δύο μοτοσυκλέτες ταχείας ανταπόκρισης ενισχύθηκε ο στόλος του ΕΚΑΒ στην Χαλκιδική τη θερινή περίοδο (Ιούλιος-Αύγουστος), σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης του ΕΚΑΒ.

Η ενίσχυση του ΕΚΑΒ στην Χαλκιδική με επιπλέον διασώστες τόσο σε ασθενοφόρα όσο και σε Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης έγινε λόγω των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών και οι μετακινήσεις είναι εθελοντικές.

Η μία μηχανή σταθμεύει σε καθημερινή βάση στο ΚΥ Κασσανδρείας και καλύπτει την ευρύτερη περιοχή και η δεύτερη τα Σαββατοκύριακα στα Μουδανιά (Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών).


Η ύπαρξη των μοτοσυκλετιστών, είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς πρόκειται για διασώστες επαρκώς καταρτισμένους ώστε να παράσχουν πρώτες βοήθειες, σε περίπτωση περιστατικού που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης, χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews