ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/8/19

Το ΕΚΑΒ είχε σχεδιασμό για την Δυτική Σάμο ο οποίος δεν υλοποιήθηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ, ΒίντεοΔευτέρα, 19 Αυγούστου 2019
EKABNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και ο γ. γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αλέξης Κιτσόπουλος

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ είχε ζητήσει την εξαίρεση από την αναστολή προσλήψεων λόγω εκλογών των 104 Πληρωμάτων Ασθενοφόρου/Διασωστών μέσω του προγράμματος PHILOS του ΚΕΕΛΠΝΟ 


Σοβαρές οι ελλείψεις του ΕΚΑΒ σε Σάμο και άλλα νησιά - Ώρα Ελλάδος Καλοκαίρι 19/8/2019 
OPEN


Δημοσιεύτηκε στις 19 Αυγ 2019

Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

 1. Τα ερωτήματα για τη Σάμο είναι τρία και είναι αμείλικτα:
  Α) Με 62 διαθέσιμες βάρδιες τον Αύγουστο γιατί δεν κάλυψαν όλα τα πρωινά και τα απογεύματα στο ΚΥ Καρλοβασίου ώστε να μείνουν ακάλυπτα μόνο τα νυκτερινά που δίνουν από την περιοχή ένα σήμα την εβδομάδα; Ο υφιστάμενος νόμος και η εγκύκλιος του Υπουργείου δίνει εντολές ρητές για το θέμα που προφανώς καταπατήθηκαν από διευθυντάδες , διοικητάδες και κυρίως τον κ Κουτσοδόντη που υπογράφει το σχετικό πρόγραμμα του ΚΥ (διπλοί άρα 31 οι βάρδιες και αυτές κυρίως νυκτερινές!)
  Ακριβώς δηλαδή οι τρεις επιφανείς τύποι που κουνούν με θράσος το δάκτυλο στο ΕΚΑΒ από την ΕΡΤ, η οποία σημειωτέον αγνόησε τελείως τόσο την ανακοίνωση του ΕΚΑΒ όσο και την συνέντευξη που ζήτησε & πήρε στα γραφεία της Αθήνας! Τυχαίο;;; Και τα πληρώματα του ΕΚΑΒ στη Σάμο που δεν είναι και ντόπιοι ούτε και επιφανείς ας γίνουν μια φορά ακόμη ο σάκος του μπόξ με τις ευλογίες και του μαϊντανού της ΠΟΕΔΗΝ ….
  Β) Αληθεύει ότι ενώ εφημέρευε αναισθησιολόγος (σε θέση αγροτικού) η αναταχθείσα ανακοπή έφυγε χωρίς διασωλήνωση για το μεγάλο ταξίδι; Σε προθανάτια κατάσταση τσουβαλιάστηκε στο ΕΚΑΒ αφού μάλιστα αυτό περίμενε 40΄ έξω από το ΚΥ Καρλοβασίου; Και κατά τα άλλα τους πείραξε που το ένα ασθενοφόρο έφθασε στο γήπεδο στα 17 κι όχι στα 10΄ ή που το άλλο έφθασε σε 25΄ για να αναμείνει 40΄ Προφανώς αν είχε φθάσει σε 15΄ απλώς θα περίμενε 50΄….
  Γ) Η διακομιδή έγινε συνοδεία του ιδιώτη καρδιολόγου (μπράβο του) αλλά χωρίς ιατρό εφημερεύοντα που είχε μάλιστα και την σχετική ειδικότητα Αυτό πως εξηγείται; Είναι αλήθεια ότι προηγήθηκαν δημόσιοι διαπληκτισμοί προτού αναλάβει να συνοδέψει ο ιδιώτης;
  Τα υπόλοιπα περί αναγκαίων προσλήψεων που δεν υπάρχουν και περί ΚΕΕΛΠΝΟ που κοροϊδεύει ενάμισι χρόνο τώρα τα ξέρουν και μωρά παιδιά. Όταν ο κος διοικητής βρει 12 πληρώματα να προσλάβει στην Σάμο ας βάλει και 4 παιδιάτρους.
  Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτόν τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ τον ψάχναμε καιρό;
  Ρε δεν πάμε και οι υπόλοιποι στην ΠΟΠ ΕΚΑΒ να τελειώνουμε;
  Πως τον έλεγε ένας προηγούμενος, βδέλυγμα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews