ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/8/19

Λευκάδα: Πέθανε αβοήθητος γιατί δεν περνούσε το ασθενοφόρο λόγω των διπλοπαρκαρισμένων αυτοκινήτωνΔευτέρα, 5 Αυγούστου 2019
EKABNews

Λευκάδα - Άγιος Νικήτας: Πέθανε αβοήθητος γιατί δεν περνούσε το ασθενοφόρο
ethnos.gr

Λόγω των διπλοπαρκαρισμένων αυτοκινήτων

Ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές κι έφυγε νεκρός... Ένας Άγγλος τουρίστας πέθανε αβοήθητος στον Άγιο Νικήτα Λευκάδας, περιμένοντας το ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε πολλή ώρα μετά, λόγω του μποτιλιαρίσματος από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Όπως σε πολλά τουριστικά μέρη, έτσι και στη Λευκάδα, ένα νησί 28.000 κατοίκων, που το καλοκαίρι και μες στον Αύγουστο φιλοξενεί πάνω από 100.000 ανθρώπους, δημιουργείται το αδιαχώρητο και δυστυχώς πολλές φορές αυτό είναι μοιραίο.

Ένα τέτοιο σκηνικό έλαβε χώρα χθες Κυριακή (4/8) όταν ο άτυχος τουρίστας υπέστη οξύ έμφραγμα, όμως το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν έφτασε έγκαιρα για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο υπερσύγχρονο νοσοκομείο του νησιού. Ίσως ο άνθρωπος και να μην σωνόταν, όμως σε κάθε περίπτωση, το ότι πέθανε αβοήθητος στον δρόμο, επειδή ασυνείδητοι οδηγοί παρκάρουν όπου βρουν για να κάνουν το μπάνιο ή τη βόλτα τους και δεν υπάρχει κανείς να ελέγχει την κατάσταση, είτε από το δήμο, είτε από την αστυνομία, τέτοια περιστατικά θα συνεχίσουν να συμβαίνουν.


Πηγή: ethnos.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews